Nyíregyháza: két játékos érkezett a Pakstól – hivatalos

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.06.27. 17:39
A labdarúgó NB II-ben szereplő Nyíregyháza Spartacus hivatalos honlapján két – élvonalbeli rutinnal is rendelkező – játékos, Kesztyűs Barna és Kelemen Dávid érkezését jelentette be.

Kesztyűs Barna a Pakstól, egy évre kölcsönbe szerződött a Nyíregyházához. A 23 éves középpályás a 2016–2017-es szezonban mindössze három élvonalbeli bajnokin és két Magyar Kupa-meccsen lépett pályára.Kesztyűs Barna a Pakstól, egy évre kölcsönbe szerződött a Nyíregyházához. A 23 éves középpályás a 2016–2017-es szezonban mindössze három élvonalbeli bajnokin és két Magyar Kupa-meccsen lépett pályára.

„Nagyon örültem a Nyíregyháza megkeresésének! Pakson kevesebb lehetőséget kaptam az elmúlt idényben, szeretnék többet játszani. Nagyon szimpatikus volt a Szpari vezetése által felvázolt terv, ráadásul nagyon kitartóak voltak, éreztem, hogy szeretnének megszerezni, és igent mondtam. Csak a távolság miatt volt nehéz döntés, eddig csak Pakson futballoztam, így furcsa lesz a váltás, de nagyon várom. Nyíregyháza megérdemel egy NB I-es csapatot, és a szakmai stáb és a keret is alkalmas arra, hogy ezt a célt elérje a klub, ennek pedig szeretnék én is részese lenni” – mondta Kesztyűs.

Kelemen Dávid szintén a Pakstól érkezett, ő azonban Kesztyűssel ellentétben végleg: hároméves szerződést írt alá a Szparival. Az MTK-nevelés, 25 éves védő a legutóbbi idényt kölcsönben a Békéscsabánál töltötte, ezt megelőzően pedig az izraeli Hapoel Tel-Avivban szerepelt.

„Boldog vagyok, hogy a Nyíregyházával megegyeztünk. A csapatnál megújult a szakmai stáb, egy nagy hagyományokkal rendelkező klub, ahol sok ismerős is van, így nem volt nehéz a döntés. Komoly célokért szeretnék játszani, és a Szparinál komoly célok vannak” – idézi Kelement a nyiregyhazaspartacus.hu.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A NYÍREGYHÁZA SPARTACUSNÁL
Érkezők:Fodor Ferenc(Kisvárda, szabadon igazolhatóként),Gajdos Zsolt(Haladás, szabadon igazolhatóként), Kelemen Dávid (Paks, legutóbb békéscsabai kölcsönben), Papp Máté(Budaörs),Jova Levente(FTC, legutóbb soroksári kölcsönben),Csilus Tamás(FTC, legutóbb soroksári kölcsönben),Dragóner Filip(FTC, kölcsön után végleg),Silye Erik(FTC, legutóbb soroksári kölcsönben)
Kölcsönbe érkezők: Kesztyűs Barna (Paks)
Kölcsönből visszatérők:
Az utánpótlásból felkerültek:
Kiszemeltek:Bajzát Péter(Soroksár)
Távozók:Dvorschák Gábor(Soroksár, szabadon igazolhatóként),Pálinkás Gergő(lejár a szerződése),Perger Bence(lejár a szerződése),Törtei Tamás(visszavonul),Tisza Tibor(DVSC)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: –
Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk: Harsányi Zoltán,Máté Péter,Tamási Zsolt,Úr László,Vámos Márk

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik