nemzetisport.hu 2019.02.15 13:26 Frissítve: 2019.02.15 13:46

NB III: Véber „kedvence” Ajkán, nagy visszatérő Szolnokon

A labdarúgó NB II-ben szereplő Balmazújváros támadója, Harsányi Zoltán az NB III Nyugati csoportját vezető FC Ajkához igazolt, míg a harmadosztály Keleti csoportjának listavezetője, a Szolnoki MÁV Szabó Tamással és Popovics Bertolddal erősített.

 

A 31 esztendős, egykoron Pécsen, Mezőkövesden, Felcsúton és Nyíregyházán is szereplő Harsányi Zoltán egy évvel ezelőtt igazolt a Balmazújvároshoz. 2018 őszén az NB II-ben azonban csak négy bajnokin kapott lehetőséget, illetve egy Magyar Kupa-találkozón szerepelhetett.

Most szabadon igazolható játékosként kerül az NB III-as Ajkához, amely – a klub honlapjának beszámolója szerint – rajta kívül két fiatalt, az egyaránt 18 éves Keresztes Krisztiánt és Csaba Dánielt is megszerzett.

Harsányiról egyébként emlékezetes, hogy korábban Véber György igazi „kedvence” volt – a szakember még a Mezőkövesd trénereként egy sajtótájékoztatón élesen kritizálta őt.

Az NB III Keleti csoportjának listavezetője, a Szolnoki MÁV is erősített: a Tisza-partiaknál folytatja pályafutását a 28 éves támadó, Szabó Tamás, aki tíz év után tért vissza a klubhoz – az utóbbi években szerepelt Izlandon is, míg legutóbb az NB II-es Monorban játszott.

Rajta kívül a klubhonlap írása szerint a korábbi utánpótlás-válogatott Popovics Bertold is a Szolnok játékosa lett, a középpályás bevetésére azonban még várni kell, mert Achilles-ín-szakadásából lábadozik, rehabilitációját végzi, és a szolnoki remények szerint áprilisban lesz teljes értékű.

2020.02.13 20:27:59

Labdarúgó NB II CSILLAG PÉTER

Helle Maximiliant az irodalom klasszikusai fordították a futball felé, a dorogi stadionban fejtette meg kávéházi hősei titkát.

2020.02.09 13:32:27

Labdarúgó NB II F. B.

A végén mentett pontot a Szpari és a Barcika • A Magasföldi-show ellenére nyert a Siófok • Győzött a Budafok.

2020.02.01 19:58:11

Labdarúgó NB II P. Gy.

Bravúros siófoki diadal Gyirmóton • Prosser duplájával győzött az MTK • Döntetlent hozott a Budafok és a Csákvár fővárosi csatája.

2020.01.30 15:45:49

Labdarúgó NB II F. B., P. Gy.

NB II-ES FELVEZETÉS. Új edzővel, korábbi válogatott játékossal harcol a kiesés ellen a Haladás • Zsóri Budaörsön is bizonyíthat • Támadókkal erősített a Csaba.