NB III: új otthont kap az újonc az épülő sportkomplexumban

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.04.20. 14:18
null
Így néz majd ki a multifunkcionális érdi sportkomplexum (Forrás: erdmost.hu)
A jelenlegi labdarúgópálya területén multifunkcionális sportkomplexum épül Érden, így új otthona lesz a labdarúgó NB III Nyugati csoportjában újonc Érdi VSE-nek is. A komplexumban több futballpálya, wellness részleg, futópálya és street workout park is létesül, az átadót 2017 őszére tervezi az önkormányzat – számolt be róla az erdmost.hu.

A komplexumban kiemelt helyet kap a régi, a beruházás során felújítandó labdarúgópálya, amelyhez egy 1339 székes fedett lelátó és versenyöltöző fog tartozni, de a centerpálya mellett műfüves pályát is terveznek, amely télen-nyáron üzemelni fog. Építenek egy 2200 négyzetméteres főépületet is, és az ott helyet kapó étteremből belátható lesz a futballpálya teljes területe.

A sportkomplexumban kap helyet Érd második street workout parkja, illetve a második ütemben kezdik el a wellness részleg, a négy squash pálya, valamint a fedett és a nyitott teniszpályák építését.

A rendezvények jobb kiszolgálása érdekében 3 buszparkolót és 271 személyautó parkolót is kialakítanak.

Az építkezést nyár végén kezdi az önkormányzat és várhatóan 2017 őszén adják át az elkészült multifunkcionális sportközpontot.

Az Érdi VSE labdarúgócsapata újonc az NB III Nyugati csoportjában, és 25 bajnokin 35 pontot szerezve jelenleg a bajnokság 10. helyén áll.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik