NB III: próbajátékosok is részt vettek az FTC II első edzésén

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.07.08. 18:04
Megkezdte a felkészülést a 2013–2014-es szezonra a Ferencváros NB III-ban érdekelt második számú csapata. A zöld-fehérek vezetőedzője, Lipcsei Péter a klubja hivatalos honlapjának adott nyilatkozatában elmondta, hogy a legutóbbi idényben a rendelkezésére álló játékosok közül mindössze három-négy játékos maradt a csapatnál, így a közeljövőben próbajátékosok érkeznek az együtteshez.

Lipcsei Péter irányításával hétfőn délelőtt megkezdte a felkészülést az előttünk álló szezonra a Ferencváros második számú csapata. A zöld-fehérek a 2013–2014-es szezonban az NB II Keleti csoportjának 8. helyén zártak, ám az átszervezések miatt a következő idényben csak az NB III-ban indulhatnak.

„A tavalyi csapatból hárman-négyen maradtak, mellettük Popgeorgiev Pantelis, Nehéz Máté és Birtalan János az első csapat edzéseit látogatják – fogalmazott a csapat vezetőedzője, Lipcsei Péter. – A tavaly harmadik helyezett U19-es csapatból többen csatlakoztak hozzánk, illetve jelenleg van hét próbajátékosunk. Holnap is érkeznek még hozzánk tesztjátékosok, figyeljük őket, és meglátjuk, hogy ki az, aki erősítést jelent a számunkra.”

„Az biztos, hogy az első fél év nagyon nehéz lesz. A legtöbb játékos még nem játszott végig a felnőttek között egy teljes szezont, idő kell, amíg ebbe a ritmusba beleszoknak. A realitások talaján kell maradni. Természetesen minden meccset meg akarunk nyerni, és bajnokok szeretnénk lenni, de az is nagy teljesítmény lenne, ha a középmezőny élén, vagy az első ötben zárnánk. Azon leszünk, hogy kihozzuk a maximumot a fiatalokból” – tette hozzá Lipcsei, akinek a csapata szombaton játssza az első felkészülési mérkőzését a Szarvas ellen.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik