NB III: Pető Tamás és stábja lemondott Balatonfüreden

Vágólapra másolva!
2014.12.03. 13:08
Pető Tamás, a labdarúgó NB III Nyugati csoportjában szereplő Balatonfüred vezetőedzője és a teljes stáb távozott a klubtól.

„Akkora szakadék alakult ki a vezetőség és a szakmai stáb között, hogy jobbnak láttuk felajánlani lemondásunkat” – mondta Pető Tamás, a Balatonfüred volt vezetőedzője a veol.hu-nak. Az egykori magyar válogatott játékossal együtt Orbán Tamás pályaedző és Illés Lajos technikai vezető is távozott, Pető ugyanakkor cáfolta, hogy Veszprém lenne karrierje következő állomáshelye. Pető Tamás, a Balatonfüred volt vezetőedzője a veol.hu-nak. Az egykori magyar válogatott játékossal együtt Orbán Tamás pályaedző és Illés Lajos technikai vezető is távozott, Pető ugyanakkor cáfolta, hogy Veszprém lenne karrierje következő állomáshelye.

„Ez egyelőre csak pletyka. Veszprémből nem kaptam semmiféle ajánlatot, ebben az ügyben eddig nem kerestek meg” – mondta a szakember, majd hozzátette, természetesen nem zárkózik el attól, hogy egyszer újra a királynék városában dolgozzon.

„A vezetőség nevében köszönjük az elmúlt két és fél évet, amit Pető Tamás nálunk töltött és dolgozott. – mondta Csákvári Tamás, a Balatonfüred elnöke. – Nem tudok mást mondani, minthogy további sportsikereket kívánunk neki a továbbiakban.”
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik