NB III: otthon vesztett a nyugati első; megint váltás keleten

Vágólapra másolva!
2016.11.05. 20:07
A nyugati éllovas Érd hazai pályán kikapott a III. kerületi TVE-től a labdarúgó NB III 14. fordulójának szombati játéknapján. A Középcsoportban a Szigetszentmiklós győzelemmel erősítette meg pozícióját a tabella tetején, míg a Keleti csoportban az első három helyezett egyike sem nyert – igaz, a Jászberénynek a döntetlen is elég volt ahhoz, hogy az élre álljon.

NYUGATI CSOPORTNYUGATI CSOPORT

Domokos Bálint korai vezető gólját az Érd Melczer Vilmos révén megválaszolta a második félidő elején, de a III. kerületből hiába állították ki Kenesei Krisztiánt a 82. percben, Szilágyi Máté a 93. percben betalált, így a vendégek mégis hazavitték a három pontot.

Az Andráshida Tóth László mesterhármasával fordított és nyert a Komárom ellen, a Csepel Németh Gábor két góljára építve lépte le a Diósdot, Pál Dávid is kétszer „csengetett” az Ajkában, míg a kiesőzónából menekülő Hévíz Kovács György hajrábeli góljával győzte le a Csornát.

KÖZÉPCSOPORT

A Szigetszentmiklós két gólfelelőse, Varga Bence és Mojzer György már a 11. percre kétgólos előnyt hozott össze, ám kellett Fritz Attila második félidei találata is, hogy a listavezető legyűrje a Szentlőrincet, amelyben Tóth Adrián duplázott.

A Dunaújváros gól nélküli első félidőt követően végül simán legyűrte a sereghajtó Komlót, míg a Mórahalom pontot rabolt a Pénzügyőrtől.

KELETI CSOPORT

Hamar Ádám korán vezetést szerzett a Jászberénynek, míg Kokenszky Norbert révén a Rákosmente egy kontrából még a szünet előtt egyenlített – 1–1 lett a vége.

A Jászberény az egy ponttal is az élre ugrott, mert a Monor ikszelt Tiszaújvárosban, az eddigi éllovas Kazincbarcika erejéből pedig csak 91. percbeli szépítésre futotta – a Putnok Madarász János és Kovács Bence egy-egy védhetetlen lövésével legyőzte.

LABDARÚGÓ NB III, 14. FORDULÓ
Szombati mérkőzések

KELETI CSOPORT
Tiszaújváros–Monor 0–0
Jászberény–Rákosmente 1–1
Putnok–Kazincbarcika 2–1
Hajdúböszörmény–REAC 1–2

TABELLA ITT!

KÖZÉPCSOPORT
Dunaújváros–Komló 3–0
Szigetszentmiklós–Szentlőrinc 3–2
Pénzügyőr–Mórahalom 1–1

TABELLA ITT!

NYUGATI CSOPORT
Hévíz–Csorna 1–0
Érd–III. ker. TVE 1–2
Andráshida–Komárom 3–1
Csepel–Diósd 4–0
Sárvár–Ajka 0–3

TABELLA ITT!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik