NB III: Nyilas Elek lett a Szeged 2011 új edzője

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.06.28. 16:16
A Nemzeti Sport információi szerint a játékosként korábban a Ferencvárosban is futballozó Nyilas Elek lett a másodosztályból kieső Szeged 2011 vezetőedzője.

A sikertelenül megvívott két osztályozó mérkőzés után az NB III-ban induló Szeged 2011-nél Gálhidi György távozása után megüresedett a vezetőedzői poszt, amelyet a jövőben a 44 éves Nyilas Elek vesz át, míg segítője a 45 esztendős Kujundzsics Zoltán lesz.Nyilas Elek vesz át, míg segítője a 45 esztendős Kujundzsics Zoltán lesz.

Nyilas játékosként bajnok lett a Váccal és az FTC-vel, utóbbival szerepelt a Bajnokok Ligájában is. Kujundzsics védett a Videotonban, illetve dolgozott már Szegeden is mint kapustréner.

A hazai meccseit a nyártól Gyulán, a Grosics Akadémián játszó Szeged 2011 – 11 távozó labdarúgóról már korábban beszámoltunk – három új igazolást is bemutatott. Az Orosházától három évre aláíró 23 éves kapus, a szentesi származású Molnár F. Tamás, valamint az eddig is a klub kötelékébe tartozó két fiatal, a 20 éves védő, Farkas Márk és a 21 éves támadó, Gémes Bence egyaránt a jövőt jelenti a klubnál.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik