nemzetisport.hu 2019.09.06 11:45 Frissítve: 2019.09.06 12:32

NB III: már nem Klink Zoltán az Eger edzője

Leváltotta Klink Zoltánt a labdarúgó NB III-ban szereplő Eger SE klubvezetősége – számolt be róla a klub honlapja.


Klink Zoltán Erdei Zsolttal is dolgozott korábban, most Egerből távoznia kellett (Fotó: Szabó Miklós)

 

Az egykoron Erdei Zsolt és Kammerer Zoltán erőnléti edzőjeként, illetve az MLSZ-ben is dolgozó Klink Zoltán a nyáron ült le az egriek kispadjára, de csak öt mérkőzést élhetett meg NB III-as edzőként.

A heol.hu megyei portálnak az Eger operatív vezetője, Harmati Péter csütörtökön úgy fogalmazott, hogy nem volt B-terv arra az esetre, ha megválnak a vezetőedzőtől, így még nem tudja, ki követheti Klink Zoltánt a kispadon.                       

„Összetett kérdésről van szó, ha azt boncolgatjuk, mi vezetett ehhez a döntéshez – rögzítette Harmati Péter. – Igazából nem készültem edzőcserére, de akadtak olyan események, és kaptam olyan információkat, amelyek nyomán kénytelen voltam meghozni ezt a lépést. Sokáig nem halasztható, hogy ki lehet vagy ki lesz az új edző, mindenesetre most azon dolgozunk, hogy megtaláljuk a megoldást.”

A megyei portál szerint a kérdést ezen túlmenően az is jelenti, milyen módon sikerül megegyezni a váltás feltételeiről a klubvezetésnek és az elbocsátott edzőnek – ebben a témában nem lenne meglepő a többfrontos csata. Addig marad annak latolgatása, hogy esetleg nem a frissen igazolt Vaskó Tamás kap-e kettős szerepet a csapatnál, vagy a klubot működtető gazdasági társaság többségi tulajdonosaként a DVTK érdekeltségi köréből kerül ki az új edző.

Az NB III Keleti csoportjának 6. fordulójában a 6 ponttal álló Eger vasárnap éppen a DVTK II otthonában lép pályára 16 órai kezdettel.

2019.09.18 15:11:41

Labdarúgó NB II F. B.

Az ETO legyőzte a Nyíregyházát, Andrics szögletből talált be • A Gyirmót kiütötte a Soroksárt • Otthon kapott ki a Csákvár.

2019.09.11 15:17:42

Labdarúgó NB II ZOMBORI ANDRÁS

Sokan nyújtottak segítséget a korábbi labdarúgó rehabilitációját segítő családi sportnapon.

2019.09.11 09:12:22

Labdarúgó NB II SOMOGYI ZSOLT

Lejtőre került az élete, de szembenézett a hibáival, és igyekszik változtatni.

2019.09.08 21:23:46

Labdarúgó NB II MALONYAI PÉTER

ALAPVONAL. Nem amatőrök akartak lenni, hanem álamatőrök, ami azért képes beépülni a gondolkodásba – történelmileg is.