NB III: már az ötödik meccsnél tart egy különös hazai széria

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.11.16. 16:33
A Középcsoport harmadik helyén álló Monor kétgólos hátrányból mentett pontot Szentlőrincen a labdarúgó NB III 14. fordulójának vasárnapi játéknapján (2–2). A Dabas sorozatban az ötödik hazai bajnokiját sem tudta megnyerni – ezúttal a Szekszárddal játszott döntetlent (1–1).

Az újonc Szentlőrinc Tóth Márk és Vadas Zalán jóvoltából kétgólos előnyt szerzett az első félidőben, a vendég monoriaktól Horváth Dávid szépített, majd az egyenlítő gólt – immár emberhátrányban – Selei András szerezte a 93. percben.Szentlőrinc Tóth Márk és Vadas Zalán jóvoltából kétgólos előnyt szerzett az első félidőben, a vendég monoriaktól Horváth Dávid szépített, majd az egyenlítő gólt – immár emberhátrányban – Selei András szerezte a 93. percben.

A Középcsoport élmezőnyébe tartozó csapatok közül nemcsak a Monor, hanem a Dabas és az ESMTK is pályára lépett: az erzsébetiek Pintér Dániel és Szabó Gábor góljával győztek az Orosháza elleni, paprikás hangulatú mérkőzésen. A Dabas az egymás utáni ötödik (!) hazai meccsét sem tudta megnyerni – a szekszárdi Deli Dániel első félidei gólját a fordulás után megválaszoló Takács Kornél találata csak egy pontot hozott a konyhára.

A Nyugati csoportban a BKV Előre Varga Bence duplájával győzte le a Sárvárt, az Újbuda Kovács Dávid találatával verte a Tökölt, míg a Keleti csoportban nem hozott gólt a tabella utolsó két helyezettjének mérkőzése.

LABDARÚGÓ NB III, 14. FORDULÓ
Vasárnapi mérkőzések

KELETI CSOPORT
Gyöngyös–Veresegyház 0–0

TABELLA ITT!

KÖZÉPCSOPORT
Dabas–Szekszárd 1–1
Szentlőrinc–Monor 2–2
ESMTK–Orosháza 2–0

TABELLA ITT!

NYUGATI CSOPORT
Újbuda–Tököl 1–0
BKV Előre–Sárvár 2–0

TABELLA ITT!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik