HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2014.04.23 13:12 Frissítve: 2014.09.08 01:05

NB III: korábbi élvonalbeli kapust igazolt a Budaörs

Az NB III Nyugati csoportjában szereplő Budaörs labdarúgócsapatánál folytatja pályafutását a korábban Finnországban és Máltán is védő Szentpéteri Viktor. A Pest megyeiek azért igazolták le a rutinos futballistát, mert első számú kapusuk, Hrabina Alex mandulaműtéten esett át, így játékára sokáig nem számíthatnak.

HIRDETÉS

 

A 34 esztendős Szentpéteri legutóbb a finn élvonalban szereplő KuPS csapatánál védett, ahonnan a szezon végeztével, télen távozott. A kapus korábban szerepelt a szintén finn FC Lahtiban, a máltai Sliema Wanderersben, míg Magyarországon többek között az MTK-ban, a BKV Előrében és a REAC-ban is.

„Tegnap írtam alá a Budaörssel a szerződést, amely a nyárig lesz érvényben – mondta a Nemzeti Sport Online-nak Szentpéteri Viktor. – A budaörsiek azért kerestek meg, mert mandulaműtéten esett át az első számú kapusuk, az U19-es válogatott Hrabina Alex, így az ő pótlását meg kellett oldaniuk. Gyorsan megegyeztünk, mivel csapat nélkül voltam; igaz, márciusban úgy tűnt, hogy Svédországba, az ottani harmadosztályban szereplő Vasalundhoz igazolok, de az ottani vezetőkkel végül nem tudtam megegyezni, így most kapóra jött a Budaörs ajánlata."

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.10.21 00:44:40

Labdarúgó NB II nemzetisport.hu

A Tiszakécske legyőzte a Csabát • Bravúros csákvári pontmentés • A Kaposvár a Szparit verte • A ZTE ikszelt a Barcikával.

2018.10.09 22:48:27

Labdarúgó NB II P. K.

„A Kubala Akadémián a játékos a legnagyobb érték, ezért az egyéni képzés és a kiemelt tehetséggondozás felől közelítünk.”

HIRDETÉS
HIRDETÉS