NB III: Kabát is játszott, az ETO mégis rangadót vesztett

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.08.06. 20:36
A Kaposvári Rákóczi 1–0-ra legyőzte az ETO FC Győrt a labdarúgó NB III 1. fordulójának szombati játéknapján, a Nyugati csoport rangadóján.

A kaposváriak győztes gólját Lakatos Gergő lőtte a 35. percben egy szögletet követően, félig ollózós mozdulattal. Bekő Balázs, a győriek vezetőedzője a 60. percben az Újpestről igazolt Kabát Pétert is pályára küldte, de vele sem sikerült az egyenlítés. A 2500 néző előtt lejátszott mérkőzésen a vendégek csak lesgólig jutottak.

A Nyugati csoport másik presztízsmeccsén nem egészen negyedóra alatt négy gól született: Csordás Simon két találatával (24., 32. perc) elhúzott az NB II-ből kieső Ajka, Katona Károly és Kiss Károly révén a 37. percre egyenlített a Tatabánya. A paprikás hangulatú csata 11 sárga és egy piros lapot hozott – az ajkai Skriba Mátét a 92. percben állították ki.

Az Érd–Diósd szomszédderbit a hazaiak nyerték meg, a Középcsoportban győzelemmel rajtolt az NB II-es kieső Szigetszentmiklós, míg a Keleti csoportban 92. percbeli Turcsik Tamás-góllal győzött a Kazincbarcika Salgótarjánban.

LABDARÚGÓ NB III, 1. FORDULÓ
Szombati mérkőzések

KELETI CSOPORT
STC Salgótarján–Kazincbarcika 0–1
Tiszaújváros–Nyírbátor 1–0
Jászberény–REAC 1–1
Putnok–Tállya 1–1

KÖZÉPCSOPORT
Szigetszentmiklós–Mórahalom 2–0
Komló–Várfürdő-Gyula 0–2
Pénzügyőr–FC Dabas 1–1

NYUGATI CSOPORT
Hévíz–Komárom 1–0
Érd–Diósd 2–0
Tatabánya–Ajka 2–2
Kaposvári Rákóczi–ETO FC Győr 1–0
Csepel–Sárvár 2–0
III. kerületi TVE–Csorna 1–2

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik