NB III: három játékos duplázott a góldús keleti csúcsmeccsen

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.09.20. 18:48
A Kisvárda 4–2-re legyőzte a labdarúgó NB III 6. fordulóját hozzá hasonlóan százszázalékos mutatóval váró Putnokot szombat délután, így nemcsak hibátlan mérlegét őrzi, hanem a Keleti csoport első helyét is.

KELETI CSOPORT KELETI CSOPORT

Marko Milovac és Nagy Róbert két-két góljával a Kisvárda már 4–0-ra vezetett a keleti rangadó 68. percében, a Putnok a hajrában szépített a szintén két góllal záró, dupláját csereként beállva elérő Monyók Péter révén.

A Putnokhoz hasonlóan a Cigánd sem százszázalékos már, mivel sok helyzetéből csak egyet váltott gólra Salgótarjánban, és a hazaiak Lenkó Csaba 18 méteres lövésével a 85. percben egyenlítettek – tudtuk meg az onlajnok.com tudósításából. Az újonc „Stécé" először szerzett pontot hazai pályán ebben a bajnokságban.

A Kisvárda és a Cigánd mellett veretlen még a Hatvan is, amely élvezetes meccsen Sárközi Szabolcs és Kelemen Patrik gólja jóvoltából megérdemelt győzelmet aratott a Kazincbarcika vendégeként.

KÖZÉPCSOPORT

A Vác hazai pályán 2–1-re legyőzte a Kozármislenyt a csoport szombati rangadóján. Fellai József találatával a vendég baranyaiak vezettek, de Pölöskei Péter és Rusvay Gergely góljával fordított és 2–1-re nyert Csank János csapata, amely az első helyen áll csoportjában.

A Dabas először nyert idegenben, legyőzöttje, a SZEOL SC két győzelem után kapott ki ismét. Megszerezte első pontját a Maglód a Bölcske elleni döntetlennel, míg az Orosháza hátrányból fordítva győzött otthon a Szekszárd ellen.

NYUGATI CSOPORT

Nem hozott gólt a Nyugati csoport szombati rangadója: Albert Flórián csapata, az eddig százszázalékos teljesítménnyel éllovas Budaörs bár fölényben játszott és gólhelyzetet is kidolgozott, 0–0-ra végzett a második helyezett Dorog otthonában.

Megszerezte első hazai győzelmét a Tatabánya, amely a Diósdot verte meg 3–0-ra, míg a Sárvár harmadik otthon találkozóját is „behúzta" – az újonc áldozata a botladozó, sorozatban harmadszor veszítő Csepel volt.

Ugyanígy tett a III. Kerületi TVE, amely a tavaszi önmagát sem találó Veszprémet simán elintézte (3–0), míg a Rákosmente KSK az új szezonban szintén gyengélkedő Nagyatádot ütötte ki (5–0).

A BKV Előre az előző fordulóban is betaláló Varga Bence duplájával győzte le a Mosonmagyaróvárt.

LABDARÚGÓ NB III
6. FORDULÓ, szombati mérkőzések

KELETI CSOPORT
Tiszaújváros–Jászberény 2–1
Kisvárda–Putnok 4–2
Salgótarjáni BTC–Cigánd 1–1
Nyírbátor–Veresegyház 2–0
Kazincbarcika–FC Hatvan 1–2

TABELLA ITT!

KÖZÉPCSOPORT
Vác–Kozármisleny 2–1
SZEOL SC–Dabas 0–1
Orosháza–Szekszárd 2–1
Maglód–Bölcske 0–0
Monor–Gyula 2–0

TABELLA ITT!

NYUGATI CSOPORT
III. ker. TVE–Veszprém 3–0
BKV Előre–Mosonmagyaróvár 2–0
Tatabánya–Diósd 3–0
Tököl–Balatonfüred 1–3
Dorog–Budaörs 0–0
Sárvár–Csepel 2–1
Rákosmente–Nagyatád 5–0

TABELLA ITT!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik