NB III: élvonalbeli rutinnal bíró duót szerződtetett a III. Kerület

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.02.01. 17:30
Nikházi Márk és Petneházi Márk is a III. Kerületi TVE-ben folytatja pályafutását – adta hírül az NB III-as labdarúgócsapat pénteken a hivatalos honlapján.

„Hatalmas az öröm, hogy két ilyen szintű játékos is Egyesületünket választotta. Nemcsak szakmailag, hanem emberileg is remekül passzolnak abba a közösségbe, amely kialakult az öltözőben. Az elején mind a ketten csak edzéslehetőséget kértek, de végül a maradás mellett döntöttek” – idézi a klubhonlap Szabó Bence sportigazgatót.„Hatalmas az öröm, hogy két ilyen szintű játékos is Egyesületünket választotta. Nemcsak szakmailag, hanem emberileg is remekül passzolnak abba a közösségbe, amely kialakult az öltözőben. Az elején mind a ketten csak edzéslehetőséget kértek, de végül a maradás mellett döntöttek” – idézi a klubhonlap Szabó Bence sportigazgatót.

A két középpályás közül a 30 éves Petneházi ősszel szerződésbontásáig az NB II-es BFC Siófokban futballozott, míg a 30. születésnapját szombaton ünneplő Nikházi a Paks keretéhez tartozott az őszi szezonban, de élvonalbeli bajnokin nem lépett pályára.

Nikházi 131 élvonalbeli mérkőzésen 13 gólt szerzett, Petneházi NB I-es mutatója 49/2 a HLSZ kimutatása szerint.

A Buzsáky Ákos irányította óbudaiak az NB III Nyugati csoportjának 4. helyéről várják a folytatást. Az első tavaszi forduló március 3-án lesz.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik