NB III: egy 7-2, két 5-1, egy 5-0, két 4-0 - és további 25 gól…

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.05.09. 20:01
Gólfergeteg két csoportban a labdarúgó NB III 26. fordulójának szombati játéknapján: keleten öt találkozón 27, a Középcsoportban hat mérkőzésén 26 gól született, eközben nyugaton a hat meccsre csupán hat jutott. Keleten a Putnok átvette a vezetést a szabadnapos Kisvárdától, a Középcsoportban az éllovas Vác és üldözője, a Kozármisleny is győzött, a nyugati „bányászrangadót” pedig a Dorog nyerte meg, méghozzá Tatabányán.

A 7–2-re nyerő, ezzel a szombat legnagyobb gólszüretét celebráló Hatvanban Kelemen Patrik triplázott, Ács Martin kétszer talált a kapuba, de rajtuk kívül is volt bőven labdarúgó, aki egynél többször talált a kapuba ezen a játéknapon.Hatvanban Kelemen Patrik triplázott, Ács Martin kétszer talált a kapuba, de rajtuk kívül is volt bőven labdarúgó, aki egynél többször talált a kapuba ezen a játéknapon.

Az 5–1-es győzelmével a Keleti csoport első helyét átvevő Putnokban Kovács Bence, a szintén 5–1-re nyerő Jászberényben Ludasi Martin és Szilágyi Norbert ért el két gólt, a Cigándban Roszel Róbert vágott kettőt.

A Középcsoportban a 22. perctől emberhátrányban játszó SZEOL nagyrészt Beretka Péter duplájának köszönhette a Monor legyőzését, a Szekszárdban Deli Dániel, a Videoton II-ben Paudits Patrik duplázott, míg a – szombaton szintén sokgólos meccset nyerő – Vác nyomában maradni igyekvő Kozármisleny Schmidt Zsolt és Nagy Mihály Krisztián személyében két kétgólost is tudhatott a soraiban.

Az ezúttal kétgólost még csapatban is felmutatni képtelen Nyugati csoport szombati presztízsmérkőzésén a Dorog David Perovics hajrábeli góljával győzött Tatabányán.

LABDARÚGÓ NB III, 26. FORDULÓ
Szombati mérkőzések

KELETI CSOPORT
Tiszaújváros–Veresegyház 3–0
Putnok–Felsőtárkány 5–1
Cigánd–Gyöngyös 3–0
Salgótarján–Hatvan 2–7
Nyírbátor–Jászberény 1–5

A KELETI CSOPORT ÁLLÁSÁT ITT TEKINTHETI MEG!

KÖZÉPCSOPORT
Kozármisleny–Baja 5–0
REAC–Dabas 3–0
SZEOL–Monor 3–2
Vác–Bölcske 3–2
Orosháza–Videoton II 0–4
Szentlőrinc–Szekszárd 0–4

A KÖZÉPCSOPORT ÁLLÁSÁT ITT TEKINTHETI MEG!

NYUGATI CSOPORT
Nagyatád–Diósd 0–1
Tatabánya–Dorog 0–1
III. ker. TVE–Sárvár 0–1
Újbuda–Csepel 1–0
Rákosmente–Budaörs 0–0
Tököl–Mosonmagyaróvár 1–1

A NYUGATI CSOPORT ÁLLÁSÁT ITT TEKINTHETI MEG!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik