NB III: Bobál góljai sem hiányoztak a Honvéd II-nek

Vágólapra másolva!
2013.10.13. 17:57
A labdarúgó NB III 9. fordulójának vasárnapi játéknapja többnyire szoros mérkőzéseket hozott: a BKV Előre nem bírt otthon a Balatonfüreddel, az ESMTK pedig az Orosházával, míg a Diósd egygólos mérkőzésen kapott ki hazai pályán a Mosonmagyaróvártól. A Budapest Honvéd II győzelmével már második a tabellán.

KÖZÉPCSOPORTKÖZÉPCSOPORT

Az ESMTK nem tudott elmozdulni a hátsó régióból, ugyanis a középmezőnyben tanyázó Orosháza nehéz falatnak bizonyult a pesterzsébetieknek. Az első félidőben a vendégek szereztek vezetést Csák Zoltán révén, ám nem sokáig örülhettek, ugyanis a hazaiak két percre válaszolni tudtak. A második félidőben már nem született több gól, így az ESMTK továbbra is veszélyes zónában maradt a tabellán. A Budapest Honvéd II gólvágója, Bobál Gergely nélkül – a fiatal támadó a korosztályos válogatottban szerepelt – vágott neki a Szekszárd elleni mérkőzésnek, ám így is győzni tudott 3–2-re, és tapad az éllovas Soroksárra.

NYUGATI CSOPORT

A BKV Előre nem tudta tartani a lépést az éllovas Budaörssel, ugyanis hazai pályán botlott a Balatonfüred ellen. A Majoros Árpáddal felálló közlekedésiek gól nélküli döntetlent játszottak a tabellán az utolsó előtti pozíciót elfoglaló fürediekkel. A Diósd hazai pályán egy tipikus egygólos mérkőzésen szenvedett vereséget a Mosonmagyaróvártól, amely győzelmével megelőzte ellenfelét a tabellán.

LABDARÚGÓ NB III, 9. FORDULÓ
VASÁRNAP
KÖZÉPCSOPORT

ESMTK–Orosháza 1–1
Bp. Honvéd II–Szekszárd 3–2
TABELLA ITT

NYUGATI CSOPORT
BKV Előre–Balatonfüred 0–0
Diósd–Mosonmagyaróvár 0–1
TABELLA ITT

A SZOMBATI MÉRKŐZÉSEKRŐL ITT OLVASHATNAK!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik