NB III: betelt a pohár, távozik a Felsőtárkány játékos-edzője

Vágólapra másolva!
2014.09.23. 09:23
Lemondott a labdarúgó NB III Keleti csoportjában szereplő Felsőtárkány játékos-edzői posztjáról Elek Norbert, aki a bizonytalan anyagi helyzet miatt döntött a távozás mellett – számol be róla a heol.hu.

A felsőtárkányiak öt mérkőzés után egy győzelmet, két döntetlent és két vereséget számlálnak, ezzel a 9. helyen állnak, Elek Norbert játékos-edző azonban nem a felemás eredmények, hanem pénzügyi okok miatt döntött úgy, hogy feláll a harmadosztályú együttes kispadjáról.

„Már régóta érlelődött bennem ez az elhatározás, a múlt héten pedig eldöntöttem: függetlenül az eredménytől, a hajdúságiak elleni mérkőzés után lezárom a felsőtárkányi időszakot” – nyilatkozta a heol.hu megkeresésére a DVSC-DEAC elleni 1–1-es döntetlen után Elek Norbert.

„Hosszú ideje rendkívül bizonytalan a klub helyzete, ami minden tekintetben rányomja a bélyegét a csapatra. Teljes fizetés hónapok óta nem érkezett, így pedig milyen alapon kérjem számon bármelyik játékost is a teljesítményéért? Olykor már olyan érzések fordultak meg a fejemben, ők tesznek szívességet nekem, hogy ilyen helyzetben pályára lépnek. Ilyen körülmények között nem lehet komoly munkát végezni. Kívánom, hogy rendeződjenek az egylet ügyei, de nekem már sok volt az elmúlt időszak” – mondta a szakember.

A regionális portál érdeklődésére Szarvas László, a Felsőtárkány titkára elmondta, még nem tudják, kivel pótolják Eleket, ráadásul a leendő új befektető kapcsán sincs előrelépés.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik