NB III: amerikai turnét mondott le a Pénzügyőrért az új edző

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.06.29. 10:41
Hevesi Tamás lett a labdarúgó NB III-ban szereplő Pénzügyőr vezetőedzője.

„Tíz éve ott porosodik a diplomám a dolgozószobámban, úgy gondoltam, hogy most vállalnám a futballedzői szerepet. Nem tudom, hogy mi okból, de most több NB-s megkeresésem érkezett. Volt egy NB II-es, amelyet a távolság miatt nem tudtam volna megoldani, volt három NB III-as csapat, ebből az egyik a Pénzügyőr” – mondta a REAC-ot korábban az NB I-ben irányító Hevesi Tamás, aki dolgozott az RKSK-nál, a női U17 válogatott szövetségi kapitányaként, az FTC női csapatának vezetőedzőjeként.Hevesi Tamás, aki dolgozott az RKSK-nál, a női U17 válogatott szövetségi kapitányaként, az FTC női csapatának vezetőedzőjeként.

Hevesi – aki évek óta rendszeresen kijár a Pénzügyőr meccseire – jelenleg a magyar cukorbetegek futsalválogatottjának edzője, és természetesen zenészi pályafutását sem adta fel, de mint az NB3foci.hu-nak adott interjúban egyértelművé tette: háttérbe szorítja minden egyéb tevékenységét az új kihívás sikeressége érdekében.

„Októberben-novemberben lett volna egy tizenkét állomásos amerikai-kanadai turné, de már lemondtam, mert most nekem mindennél fontosabb a Pénzügyőr” – mondta, leszögezve: a csapat fő célja a bennmaradás a harmadik vonalban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik