NB III: Albert Flóriánék száguldanak a bajnoki cím felé

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.03.21. 18:36
A labdarúgó NB III 19. fordulójában a Nyugati csoportot vezető Budaörs újabb lépést tett a feljutás felé. Albert Flórián együttese 3–1-re legyőzte a Csepelt.

A Középcsoport játéknapjának nyertese a Vác lett, pedig nem is játszott. A Kozármisleny ugyanis hazai pályán kikapott a SZEOL-tól (amelynek színeiben Faragó Bence duplázott), így Csank János együttese vasárnap tovább növelheti előnyét. A REAC folytatta jó sorozatát, zsinórban harmadszor nyert, így felkapaszkodott a dobogóra a tabellán. Továbbra is nyeretlen a Szekszárd tavasszal, amely most az egymás után második idegenbeli meccsét megnyerő Monortól kapott ki. Nem spórol a gólokkal a Bölcske, amely most a Gyulát ütötte ki (4–0), így már 15 gólt szerzett a tavaszi szezonban. Kiesési helyosztót nyert meg a Baja a Maglód ellen – egyébként olyan sem volt még a bajnokságban, hogy a Sugovica-partiak egymás után két meccsen győzzenek. A Szentlőrinc és az ESMTK megosztozott egymással a pontokon, a Baranya-megyeiek így sorozatban negyedik döntetlenjüket könyvelhetik el.Középcsoport játéknapjának nyertese a Vác lett, pedig nem is játszott. A Kozármisleny ugyanis hazai pályán kikapott a SZEOL-tól (amelynek színeiben Faragó Bence duplázott), így Csank János együttese vasárnap tovább növelheti előnyét. A REAC folytatta jó sorozatát, zsinórban harmadszor nyert, így felkapaszkodott a dobogóra a tabellán. Továbbra is nyeretlen a Szekszárd tavasszal, amely most az egymás után második idegenbeli meccsét megnyerő Monortól kapott ki. Nem spórol a gólokkal a Bölcske, amely most a Gyulát ütötte ki (4–0), így már 15 gólt szerzett a tavaszi szezonban. Kiesési helyosztót nyert meg a Baja a Maglód ellen – egyébként olyan sem volt még a bajnokságban, hogy a Sugovica-partiak egymás után két meccsen győzzenek. A Szentlőrinc és az ESMTK megosztozott egymással a pontokon, a Baranya-megyeiek így sorozatban negyedik döntetlenjüket könyvelhetik el.

A Keleti csoportban az aranyéremre hajtó Kisvárda és a Putnok is újabb három ponttal gazdagodott. A várdaiaknál csereként pályára lépett a héten szerződtetett George Menougong, a gólokból azonban nem vette ki a részét, helyette két csatártársa, Myke Bouard Ramos és Marco Milovac talált be, illetve a hátvéd Kardos Norbert is eredményes volt. A Putnok a Honvéd akadémistáit intézte el úgy, hogy negyedik tavaszi meccsét is kapott gól nélkül tudta le (2–0). A Felsőtárkány Csóka Róbert két szép góljának köszönhetően győzött Hajdúböszörményben. A Cigánd negyedik tavaszi meccsét sem tudta megnyerni: a DVSC-DEAC még vezetett is a borsodi együttes otthonában, de végül be kellett érnie döntetlennel. „Javított" a Salgótarján, a nógrádi együttes a múlt heti 8–0-s vereség után „csak' 1–0-ra kapott ki a Tiszaújváros otthonában.

A Nyugati csoportban megállíthatatlan a Budaörs, amely most a Csepelt intézte el magabiztosan és már tíz mérkőzés óta veretlen. Először nyert tavasszal a Diósd, amely nem akármilyen skalpot gyűjtött be,az ősszel még a bajnoki címért hajtó (azóta a 22 pontos levonás miatt a bennmaradásért küzdő) Dorogot győzte le. A Tatabánya negyedszer is döntetlent ért el tavasszal (0–0 a Győri ETO II otthonában), így egyre távolabb kerül a feljutástól. A Rákosmente a Mosonmagyaróvár otthonában aratott fontos sikert, míg a Nagyatád a III. Kerületi TVE-t verte meg. A mai játéknap leggólgazdagabb meccsén a Balatonfüred 4–3-ra nyert a Sárvár ellen.

NB III, KELETI CSOPORT
19. FORDULÓ

Március 21., szombat
Jászberény–Kisvárda 0–3
Tiszaújváros–Salgótarján 1–0
Putnok–Bp. Honvéd-MFA 2–0
Cigánd–DVSC-DEAC 1–1
Hajdúböszörmény–Felsőtárkány 1–2
Március 22., vasárnap
15.00: Gyöngyös–Nyírbátor
15.00: Veresegyház–Kazincbarcika
Szabadnapos: Hatvan

A BAJNOKSÁG ÁLLÁSÁT ITT TEKINTHETI MEG!

NB III, KÖZÉPCSOPORT
19. FORDULÓ
Március 21., szombat

Kozármisleny–SZEOL 1–2
Baja–Maglód 1–0
Szekszárd–Monor 0–1
Bölcske–Gyula 4–0
Szentlőrinc–ESMTK 1–1
REAC–Dunaharaszti 2–1
Március 22., vasárnap
15.00: Videoton II–Vác
15.00: Dabas–Orosháza

A BAJNOKSÁG ÁLLÁSÁT ITT TEKINTHETI MEG!

NB II, NYUGATI CSOPORT
Március 21., szombat
15.00: Mosonmagyaróvár–Rákosmente 0–2
15.00: Nagyatád–III. ker. TVE 2–0
15.00: Győri ETO II–Tatabánya 0–0
15.00: Diósd–Dorog 1–0
15.00: Balatonfüred–Sárvár 4–3
15.00: Budaörs–Csepel 3–1
Március 22., vasárnap
15.00: BKV Előre–Újbuda
Szabadnapos: Tököl

A BAJNOKSÁG ÁLLÁSÁT ITT TEKINTHETI MEG!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik