NB II: visszatért a felcsúti középpályás a Szparihoz

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.07.13. 21:09
Két év után visszatért a Nyíregyháza NB II-es labdarúgócsapatához Pekár László, a középpályás most két esztendőre kötelezte el magát a szabolcsi klubhoz – számolt be róla a Spartacus honlapja.

Pekár László két éve szerződött a Nyíregyházától a Puskás Akadémiához, a most befejeződött szezonban 17 bajnokin öt gólt szerzett az NB II-ben. Felcsúton tavasszal már nem sok lehetőséget kapott, csak az idei első és a tavaszi utolsó fordulóban játszott, ezért nem meglepő, hogy váltott.Pekár László két éve szerződött a Nyíregyházától a Puskás Akadémiához, a most befejeződött szezonban 17 bajnokin öt gólt szerzett az NB II-ben. Felcsúton tavasszal már nem sok lehetőséget kapott, csak az idei első és a tavaszi utolsó fordulóban játszott, ezért nem meglepő, hogy váltott.

„Nagyon örülök annak, hogy ismét a Szpariban futballozhatok – mondta a 24 éves Pekár. – Mindenekelőtt szeretném megköszönni a klub tulajdonosának, hogy amikor kizárták a csapatot az NB III-ba, nem gördített akadályt a távozásom elé. Most szeretnék segíteni, hogy ismét ott legyünk az élvonalban. Korábban nagyon jól éreztem magam Nyíregyházán, és bár egy hónapja külön edzek, meg van lemaradásom is, már pénteken játszani szeretnék az edzőmeccsen.”

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A NYÍREGYHÁZA SPARTACUSNÁL
Érkezők: Bajzát Péter (Soroksár, szabadon igazolhatóként), Fodor Ferenc (Kisvárda, szabadon igazolhatóként), Forró Gyula (Puskás Akadémia FC), Gajdos Zsolt (Haladás, szabadon igazolhatóként), Gréczi Gábor (Siófok), Kelemen Dávid (Paks, legutóbb békéscsabai kölcsönben) Papp Máté (Budaörs), Pekár László (Puskás Akadémia), Jova Levente (FTC, legutóbb soroksári kölcsönben), Csilus Tamás (FTC, legutóbb soroksári kölcsönben), Dragóner Filip (FTC, kölcsön után végleg), Csernák Martin (FTC), Bíró Dominik (Kaposvár), Horváth Ferenc (Kaposvár)
Kölcsönbe érkezők: Hinora Kristóf (MTK), Kesztyűs Barna (Paks)
Kölcsönből visszatérők:
Az utánpótlásból felkerültek:
Kiszemeltek:
Távozók: Tamási Zsolt (Soroksár), Dvorschák Gábor (Soroksár, szabadon igazolhatóként), Harsányi Zoltán (?), Pálinkás Gergő (lejár a szerződése), Perger Bence (lejár a szerződése), Szécsi Márk (Puskás Akadémia), Törtei Tamás (Cegléd), Tisza Tibor (DVSC)
Kölcsönbe távozók: Ötvös Bence (Cigánd)
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Takács Tamás (DVSC)
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk:Máté Péter, Úr László, Vámos Márk

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik