HIRDETÉS
HIRDETÉS
Nemzetisport.hu 2013.01.22 21:59 Frissítve: 2014.12.30 02:43

NB II: veszélybe került a korábbi válogatott pályafutása

A labdarúgó NB II nyugati csoportjában szereplő Puskás Akadémia csapatkapitánya, Polonkai Attila szívhártya-gyulladás miatt nem kezdhette el felkészülést, még a pályafutása is veszélybe került.

HIRDETÉS

 

A korábbi válogatott középpályás, Polonkai Attila december közepén futás közben a mellkasán nagy nyomást és égő fájdalmat érzett. Január elején, egy kivizsgáláson derült ki, hogy szívhártya-gyulladása van.

„Egy kissé ideges voltam, hiszen 33 évesen még fel sem merült bennem a visszavonulás gondolata, szeretnék még egy-két évig játszani. A kezelések hatására a szívburokból eltűnt a folyadék, ezt állapították meg a kontrollvizsgálaton, de a kardiológus javaslatára még további két hét pihenőt írtak elő. Az a fontos, hogy teljesen egészséges legyek, aztán igyekszem behozni a lemaradásomat" – nyilatkozta a mellkasi fájdalmak miatt kényszerpihenőre kerülő Polonkai Attila a feol.hu-nak.

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.10.21 00:44:40

Labdarúgó NB II nemzetisport.hu

A Tiszakécske legyőzte a Csabát • Bravúros csákvári pontmentés • A Kaposvár a Szparit verte • A ZTE ikszelt a Barcikával.

2018.10.09 22:48:27

Labdarúgó NB II P. K.

„A Kubala Akadémián a játékos a legnagyobb érték, ezért az egyéni képzés és a kiemelt tehetséggondozás felől közelítünk.”

HIRDETÉS
HIRDETÉS