NB II: utánpótlás-válogatott tehetséget igazolt a Vasas

Vágólapra másolva!
2020.02.14. 18:22
A labdarúgó NB II-es Vasas a hivatalos honlapján adta hírül, hogy szerződtette Kalmár Olivért az ETO FC Győrtől.

Mint a piros-kékek tudatták, a 18 esztendős utánpótlás-válogatott tehetség fél évre érkezett kölcsönbe a klubhoz, ám a Vasasnak a nyáron végleges vásárlási opciója lesz Kalmár Olivérre.

A posztját tekintve balhátvéd Kalmár az ETO FC Győrtől jött. Az U19-es nemzeti együttes alapembere a jelenlegi idényben a Győrben összesen 14 NB II-es bajnokin lépett pályára, ő „az egyik legfiatalabb labdarúgó, aki rendszeresen szerepel a Merkantil Bank Ligában”.

Nagyon örültem a Vasas megkeresésének, egy pillanatig sem gondolkodtam azon, hogy elfogadjam-e az ajánlatot, hiszen nagyon sok jót hallottam Hidi Sándortól, akivel Győrben és a válogatottban is együtt játszottunk – idézi a vasasfc.hu Kalmár Olivért. Tudom, hogy komoly klubhoz kerültem, mindent megteszek majd, hogy megháláljam a bizalmat. Egyértelműen látszik az elmúlt hetekben, hogy milyen új koncepció mentén kezdett el dolgozni a Vasas, örülök, hogy részese lehetek ennek. A célom, hogy minél több lehetőséget kapjak, és a játékommal a csapat hasznára legyek.”

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A VASASNÁL
Érkezők: Csató Martin (Csákvár), Feczesin Róbert (Újpest FC), Hidi M. Sándor (ETO FC Győr), Jova Levente (Nyíregyháza), Ujvárosi Ádám (DVSC), Vernes Richárd (Hapoel Kfar Szaba – Izrael), Kalmár Olivér (ETO FC Győr – kölcsönbe)
Távozók: Daróczi Zoltán (Taksony)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik