H. K. 2020.02.14 18:22 Frissítve: 2020.02.15 13:24

NB II: utánpótlás-válogatott tehetséget igazolt a Vasas

A labdarúgó NB II-es Vasas a hivatalos honlapján adta hírül, hogy szerződtette Kalmár Olivért az ETO FC Győrtől.

 

Mint a piros-kékek tudatták, a 18 esztendős utánpótlás-válogatott tehetség fél évre érkezett kölcsönbe a klubhoz, ám a Vasasnak a nyáron végleges vásárlási opciója lesz Kalmár Olivérre.

A posztját tekintve balhátvéd Kalmár az ETO FC Győrtől jött. Az U19-es nemzeti együttes alapembere a jelenlegi idényben a Győrben összesen 14 NB II-es bajnokin lépett pályára, ő „az egyik legfiatalabb labdarúgó, aki rendszeresen szerepel a Merkantil Bank Ligában”.

Nagyon örültem a Vasas megkeresésének, egy pillanatig sem gondolkodtam azon, hogy elfogadjam-e az ajánlatot, hiszen nagyon sok jót hallottam Hidi Sándortól, akivel Győrben és a válogatottban is együtt játszottunk – idézi a vasasfc.hu Kalmár Olivért. Tudom, hogy komoly klubhoz kerültem, mindent megteszek majd, hogy megháláljam a bizalmat. Egyértelműen látszik az elmúlt hetekben, hogy milyen új koncepció mentén kezdett el dolgozni a Vasas, örülök, hogy részese lehetek ennek. A célom, hogy minél több lehetőséget kapjak, és a játékommal a csapat hasznára legyek.”

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A VASASNÁL
Érkezők: Csató Martin (Csákvár), Feczesin Róbert (Újpest FC), Hidi M. Sándor (ETO FC Győr), Jova Levente (Nyíregyháza), Ujvárosi Ádám (DVSC), Vernes Richárd (Hapoel Kfar Szaba – Izrael), Kalmár Olivér (ETO FC Győr – kölcsönbe)
Távozók: Daróczi Zoltán (Taksony)

2020.02.22 20:55:44

Labdarúgó NB II P. Gy., F. B.

Legyőzte a Vasas a Barcikát • A Szolnok a Siófok, míg a Budaörs a Haladás ellen mentett pontot • Otthon kapott ki az ETO.

2020.02.13 20:27:59

Labdarúgó NB II CSILLAG PÉTER

Helle Maximiliant az irodalom klasszikusai fordították a futball felé, a dorogi stadionban fejtette meg kávéházi hősei titkát.

2020.02.09 13:32:27

Labdarúgó NB II F. B.

A végén mentett pontot a Szpari és a Barcika • A Magasföldi-show ellenére nyert a Siófok • Győzött a Budafok.

2020.02.01 19:58:11

Labdarúgó NB II P. Gy.

Bravúros siófoki diadal Gyirmóton • Prosser duplájával győzött az MTK • Döntetlent hozott a Budafok és a Csákvár fővárosi csatája.