NB II: újabb szombathelyi játékos dőlt ki hosszú időre

Vágólapra másolva!
2019.08.08. 08:19
Eltört a csuklója Gaál Bálintnak, az NB II-ben két döntetlennel rajtoló Szombathelyi Haladás 28 esztendős támadójának.

A szerdai, 1–1-re végződő Haladás–Siófok találkozó 80. percében Gaál Bálint két vendégvédő szorításában a kapufának esett. A szombathelyiek futballistáját mentő szállította kórházba – jelentette a haladas.hu. A Halinak ekkor már nem volt több cserelehetősége, így emberhátrányban fejezte be a találkozót.

Az orvosi vizsgálat megállapította, Gaálnak eltört a jobb csuklója, így várhatóan több hétig nem állhat Supka Attila vezetőedző rendelkezésére. A tréner a mérkőzés végén azt mondta, Gaál eseténél tizenegyest lehetett volna ítélni.

Mint ismert, nemrég Jurij Habovda és Tóth-Gábor Kristóf is hosszabb időre kidőlt.1–1-re végződő Haladás–Siófok találkozó 80. percében Gaál Bálint két vendégvédő szorításában a kapufának esett. A szombathelyiek futballistáját mentő szállította kórházba – jelentette a haladas.hu. A Halinak ekkor már nem volt több cserelehetősége, így emberhátrányban fejezte be a találkozót.

Az orvosi vizsgálat megállapította, Gaálnak eltört a jobb csuklója, így várhatóan több hétig nem állhat Supka Attila vezetőedző rendelkezésére. A tréner a mérkőzés végén azt mondta, Gaál eseténél tizenegyest lehetett volna ítélni.

Mint ismert, nemrég Jurij Habovda és Tóth-Gábor Kristóf is hosszabb időre kidőlt.

SZOMBATHELYI HALADÁS–BFC SIÓFOK 1–1 (1–0)
Szombathely, 2840
néző. Vezette: Horváth Tibor (Bede Tamás, Bertalan Dávid)
HALADÁS: Gyurján M. – Jancsó, Jagodics M., Németh Milán – Medgyes Z. (Tóth D., 76.), Holdampf, Kiss B., Nyári (Illés B., 58.), Bosnjak (Eszlátyi, 76.) – Németh Márió, Gaál B. Vezetőedző: Supka Attila
SIÓFOK: Berke – Csilus T., Lorentz, Izing, Jánvári – Horváth A. (Jagodics B., 86.), Tajthy – Zamostny (Magasföldi, 61.), Szakály D., Balogh B. (György, 92.) – Horváth P. Vezetőedző: Gál István
Gólszerző: Németh Milán (1–0) a 19., Szakály D. (11-esből, 1–1) a 73. percben
MESTERMÉRLEG
Supka Attila
: – Három pontot szerettünk volna szerezni, de sajnos nem sikerült. Már az első játékrészben is volt két-három lehetőségünk, ezeket elhibáztuk. Fordulás után ismét nekünk voltak helyzeteink, de ezeket is elrontottuk. Sajnos kevesen vagyunk, a cseréknél ez megmutatkozott. Amikor a nyolcvanegyedik percben Gaál Bálintot a kapu előtt a labda alól kilőtték, szerintem tizenegyest lehetett volna fújni.
Gál István: – Jól felkészített Haladás ellen taktikusan játszottunk. Nem egy pontért jöttünk, szerettük volna a hármat elvinni Szombathelyről.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik