NB II: újabb két játékos hosszabbított szerződést Budafokon

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.04.13. 06:55
Vaszicsku Gergő, Fekete Máté, Kovács Dávid és a Nyíregyháza ellen ollózós gólt szerző Króner Martin után Veszelinov Vladimir és Vass Máté is meghosszabbította szerződését a labdarúgó NB II-ben szereplő Budafokkal – számolt be róla a klub honlapja.

A XXII. kerületi klub két középpályása, Vass Máté és Veszelinov Vladimir is egy évvel hosszabbította meg idén nyáron lejáró szerződését, így mindketten 2020 nyaráig futballoznak a csapatban.

A 28 éves Vass Máté 2017 nyarán Szigetszentmiklósról érkezett Budafokra, korábban a Ferencváros, a Siófok és az RKSK együttesében is futballozott. A középpályás a mostani bajnokságban 20 bajnoki találkozón játszott – ezek közül tizennyolcszor kezdőként – és egy gólt szerzett.

A szabadkai születésű Veszelinov Vladimir 2016 óta a Budafok labdarúgója, korábban Szegeden, valamint fehérorosz és szerb élvonalbeli csapatokban szerepelt. A 34 éves középpályás a jelenleg zajló idényben eddig 21 bajnoki meccsen futballozott.

A 38 ponttal a bajnokság 13. helyén álló Budafok az NB II 32. fordulójában vasárnap 16.30-tól a Budaörs vendégeként, Tatabányán lép pályára.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik