NB II: újabb három dunaújvárosi játékos igazolt Ajkára

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.02.03. 21:57
Melczer Vilmos és Sóron Tibor után újabb dunaújvárosi játékosok szerződtek a labdarúgó NB II-ben szereplő FC Ajkához: Czár Richárd és Petneházi Márk mellett Csehi Tamás is a bakonyiakat erősíti tavasszal – számolt be róla a klub honlapja.

Az elmúlt napokban három játékossal zárultak sikeresen a tárgyalások Ajkán, így tovább erősödött Székely Tibor vezetőedző együttese: Melczer Vilmos és Sóron Tibor mellett Czár Richárd, Petneházi Márk és Csehi Tamás is a rivális Dunaújvárostól érkezik az Ajkához, míg Hajba Tamás a másodosztály éllovasától, a Gyirmóttól igazolhat át a klubhoz.

A balhátvédként és baloldali középpályásként bevethető Csehi Tamás 128 NB I-es mérkőzéssel rendelkezik. Az őszi szezonban két alkalommal szerepelt a Dunaújváros színeiben, gólt ezeken a találkozókon nem szerzett. Mint beszámoltunk róla, Csehi a hét elején a Bp. Honvédnál szerepelt próbajátékon, de végül az ajkaiaknál kötött ki.

A hátvéd Czár Richárd meghatározó embere volt ősszel az újvárosiaknak, hiszen az összes bajnoki találkozón kezdőként lépett pályára. Czár is bemutatkozhatott már az első osztályban és 13 mérkőzésen egyszer volt eredményes.

Petneházi Márk két év után távozik Dunaújvárosból. A középpályás ősszel 14 bajnoki mérkőzésen szerepelt az együttesben, egyetlen gólját éppen az Ajka ellen szerezte.

Hajba Tamás Gyirmótról érkezhet Ajkára. A jobb oldali védő az idei szezonban bajnoki mérkőzésen nem kapott szerepet a listavezetőnél, ezért szeretne váltani. Amennyiben a játékosnak sikerül szerződést bontania Gyirmóton, úgy tavasszal ő is Székely Tibor vezetőedző kezei alatt dolgozhat.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS AZ AJKÁNÁL
Érkezők:
Czár Richárd (Dunaújváros, szabadon igazolhatóként), Csehi Tamás (Dunaújváros, szabadon igazolhatóként), Fodor Marcell (ZTE), Kollega Krisztián (SZTK-Erima, szabadon igazolhatóként), Melczer Vilmos (Dunaújváros, szabadon igazolhatóként), Petneházi Márk (Dunaújváros, szabadon igazolhatóként), Sóron Tibor (Dunaújváros, szabadon igazolhatóként), Szöllősi Ferenc (ZTE, szabadon igazolhatóként)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők: –
Az utánpótlásból felkerültek:

Kiszemeltek:
Hajba Tamás (Gyirmót)
Távozók: Besztercei Attila, Sándor István (Soroksár), Czirjék Zoltán
Kölcsönbe távozók: –
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:
Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk:

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik