F. B. 2020.07.09 14:18 Frissítve: 2020.07.09 14:55

NB II: új középpályás és kapusedző érkezett Nyíregyházára

Farkas Aurél a labdarúgó NB II-ben szereplő Nyíregyháza Spartacusban folytatja pályafutását, Starosta Dávid hosszabbított a klubbal, míg Miski Zoltán kapusedzőként csatlakozott a szakmai stábhoz – számolt be róla a szabolcsiak honlapja.

 

 

Farkas Aurél Kaposvárról Nyíregyházára igazolt (Fotó: Földi Imre)


Megegyezett a Nyíregyháza Spartacus Farkas Auréllal, így a középpályás a következő idényben a szabolcsiakat erősíti. A 26 éves labdarúgó tavasszal az élvonalbeli Kaposvárban játszott, de korábban Csákváron a csapat meghatározó tagja volt. Játszott még Szegeden, Szolnokon és a Ferencváros II-ben is.

Szintén mindenben megállapodott a Szpari Starosta Dáviddal, így a saját nevelésű, 18 éves labdarúgó a továbbiakban is a Nyíregyházát erősíti.

Új kapusedző is érkezett a csapathoz: Miski Zoltán. A 37 éves egykori kapus legutóbb a Jászberény kapuját őrizte, de korábban volt a Honvéd játékosa is. Miski a jövőben tehát a szakmai stábot erősíti, de Pintér László kapusedzőre is számít a klub, ő irányítja majd a Szpari második együttese kapusainak edzéseit és a Bozsik Akadémia fiataljainak tréningjeit.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A NYÍREGYHÁZA SPARTACUSNÁL
Érkezők: Farkas Aurél (Kaposvár), Galambos Ádám (Csákvár), Jánvári Gábor (Siófok), Kalocsai László (Mezőkövesd-Zsóry II), Kulcsár Hunor (Tiszaújváros – kölcsönből vissza), Motkó Benjamin (Tállya – kölcsönből vissza), Papucsek Barna (szabadon igazolhatóként, legutóbb Balmazújváros), Vasziljevics Nikola (Szeged-Csanád GA U19)
Távozók:  Forgács Dávid (?), Pejovics Danilo (szerb-magyar, ?), Szekszárdi Tamás (?) 

2020.08.07 12:32:04

Labdarúgó NB II BACSKAI JÁNOS

Kettő kettő után a hajrában mindkét csapat megnyerhette volna a mérkőzést, de maradt a döntetlen.

2020.08.06 19:56:33

Labdarúgó NB II DEÁK ZSIGMOND

ALAPVONAL. Az NB II-ben nincsenek légiósok, csak magyarok, így a drukkerek gyakorlatilag itt láthatják sajátjaikat, a helyi kötődésű ifjakat. No meg neves szakembereket, korábbi jó játékosokat a kispadon.

2020.08.03 22:47:20

Labdarúgó NB II Bábics Norbert

Nagy János váratlan góllal szerzett vezetést az első félidő hajrájában, Temesvári Attila egyenlített a második félidő közepén.

2020.08.04 12:14:56

Labdarúgó NB II PUM ANDRÁS

A döntetlennel mind a két csapat négypontos két fordulót követően.