nemzetisport.hu 2015.06.06 11:36 Frissítve: 2015.06.06 11:50

NB II: új koncepció Gyirmóton, Egervári és Pintér is jelölt?

Mint ismeretes, a héten távozott az NB II-es Gyirmót labdarúgócsapatának vezetőedzője, Sisa Tibor. A Nemzeti Sport Online értesülései szerint a klub vezetői a jövőben új koncepció mentén képzelik el a szakmai munka irányítását.

 

Úgy tudjuk, hogy az NB II-ben évek óta a feljutást megcélzó Gyirmót vezetői az elmúlt időszak sikertelensége után új struktúrában gondolkodnak, és egy szakmai igazgatót keresnek, aki az első csapatnál és az utánpótlásban folyó munkát is felügyelné. Az ő feladata lenne többek között a vezetőedző megtalálása is.

A Kisalföld napilap értesülései szerint a szakmai igazgató az Egervári Sándor, Pintér Attila, Várhidi Péter alkotta, volt szövetségi kapitányokból álló trióból kerülhet ki, de szóba jöhet Szentes Lázár és Szepessy László neve is.

A leendő vezetőedző személye elsősorban attól függ, hogy ki lesz a szakmai igazgató, de Horváth Ferenc és Véber György lehetséges érkezéséről is hallani.

A távozó vezetőedzőt, Sisa Tibort pedig a hírek szerint az NB II-től búcsúzó Ceglédnél látnák szívesen.

2020.03.10 07:10:53

Labdarúgó NB II CSILLAG PÉTER

Holló Iván 1968 óta követi az MTK-t mindenhová, a nagysurányi főrabbi ükunokája türelmesen viselte a kazincbarcikai sértéseket.

2020.03.09 21:37:48

Labdarúgó NB II SZÖLLŐSI GYÖRGY

NS-VÉLEMÉNY. Sőt, a szakvezető személyére is van javaslata.