NB II: U-válogatott védő Csákváron; kapós a támadó

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.01.16. 17:55
Újabb játékossal bővült a labdarúgó NB II-ben szereplő Csákvár kerete, a klub megegyezett a Puskás Akadémiával, így a felcsútiak védője, Lipcsei Ádám a tavasszal kölcsönben a csákváriaknál futballozik – számolt be róla a klub honlapja.

A nyíregyházi születésű, korosztályos válogatott Lipcsei Ádám a védelem közepén érzi legotthonosabban magát. Az előző bajnokságban négy alkalommal pályára lépett a PAFC-ban az NB I-ben és az őszi idényben is többször szerepelt a már NB II-es csapatban – három bajnoki találkozón 270 percet, egy Magyar Kupa-mérkőzésen 90 percet töltött a pályán. Emellett játszott a Puskás Akadémia NB III-as együttesében is, és most a több játéklehetőség reményében kerül tavasszal Csákvárra.

A csákváriakhoz kapcsolódó további hír, hogy az ősszel nyolc gólig jutó támadót, Paudits Patrikot két élvonalbeli klub, valamint egy, az NB I-be pályázó másodosztályú együttes is szívesen látná soraiban. A játékost azonban élő szerződés köti a csákvári klubhoz, amely jelen állás szerint nem kívánja eladni a télen.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A CSÁKVÁRNÁL
Érkezők: Fényes Szabolcs
(Puskás Akadémia)
Kölcsönbe érkezők: Lipcsel Ádám (Puskás Akadémia)
Kölcsönből visszatérők:
Az utánpótlásból felkerültek/ profi szerződést kötöttek:
Kiszemeltek: Molnár Csaba (Puskás Akadémia)
Távozók: Horváth Roland (Budaörs)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Damásdi Alex (Puskás Akadémia II), Erdei András (Puskás Akadémia II), Péter Bence (Puskás Akadémia II)
Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk Póti Krisztián

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik