Nemzetisport.hu 2012.12.22 07:44 Frissítve: 2015.01.16 02:49

NB II: teljes a bizonytalanság Vácon, vitáznak a tulajdonosok

Nem lehet tudni, mi lesz a sorsa a labdarúgó NB II Keleti csoportjának 5. helyén álló Dunakanyar-Vácnak, a korábbi és a jelenlegi tulajdonos ugyanis egymásnak ellentmondó nyilatkozatot tett a napokban.

Az angol John Marshall a nyáron vette meg a kft.-t a korábbi tulajdonostól, akit Héger József képviselt, csakhogy a tulajdonosváltás – magyarosan – nem teljesen ment végbe. Nem minden jog került át az új tulajhoz, aki ezen felháborodott.

A korábbi tulajdonoshoz közel állók azt mondják, Hégernél a bérek időben megérkeztek a számlákra, míg a jelenlegi tulajdonos szeptemberben fizetett utoljára. Az angolt támogatók viszont azt szajkózzák, több tízmilliót kifizetett már így is, tiszta viszonyokat, rendben működő klubot akar, továbbra is, ezért a tulajdonjogok körüli mizéria ellenére is ki fogja fizetni a futballistákat, akik a legkevésbé tehetnek a kialakult helyzetről.

A klub Héger által üzemeltetett honlapja szerint Marshall távozik, s nem finanszírozza tovább a klubot, az angol főnök viszont közleményben jelezte: több feljelentés következtében jogi úton fog rendeződni a tulajdonviszony kérdése, de neki továbbra is célja, hogy támogassa a klubot.

Az áldatlan állapotot a játékosok és a szakmai stáb szenvedik meg leginkább, pedig a csapat a zaklatott ősz ellenére kiválóan helytállt és 22 megszerzett pontjának köszönhetően az élmezőnyből várhatja a tavaszi folytatást. Azonban egyre többen bizonytalanok abban a tekintetben, hogy lesz-e még tavasszal felnőtt labdarúgás Vácott... 

2019.07.05 19:16:43

Labdarúgó NB II BODNÁR ZALÁN (riport), TÖRÖK ATTILA (fotó), FÜZESI BÁLINT, TÖRÖK DÁNIEL (percről percre)

Rengeteg helyzete volt a dunaszerdahelyieknek, ám gólt csak az angyalföldiek szereztek.

2019.07.03 07:46:51

Labdarúgó NB II BABJÁK BENCE

„Ha a fiatal tehetség jobb vagy azonos produkcióra képes, mint idősebb riválisa, akkor a fiatalabb játszik.”

2019.07.02 09:32:19

Labdarúgó NB II nemzetisport.hu

A nyitányon az ETO az Ajkához, az MTK a Csákvárhoz, a Vasas a Doroghoz látogat.

2019.06.30 08:52:38

Labdarúgó NB II BODNÁR ZALÁN, TUMBÁSZ HÉDI

Ha a csapat feljut az élvonalba, vállalja az NB I-es tagságot, nem lenne pénzügyi akadály.

2019.06.13 21:28:40

Labdarúgó NB II nemzetisport.hu

Az NB II-ben is pörög a piac – válogatott középpályás Gyirmóton, házi gólkirály Győrben, exfradista játékos Szegeden.