NB II: teljes a bizonytalanság Vácon, vitáznak a tulajdonosok

Vágólapra másolva!
2012.12.22. 07:44
Nem lehet tudni, mi lesz a sorsa a labdarúgó NB II Keleti csoportjának 5. helyén álló Dunakanyar-Vácnak, a korábbi és a jelenlegi tulajdonos ugyanis egymásnak ellentmondó nyilatkozatot tett a napokban.

Az angol John Marshall a nyáron vette meg a kft.-t a korábbi tulajdonostól, akit Héger József képviselt,csakhogy a tulajdonosváltás – magyarosan – nem teljesen ment végbe. Nem minden jog került át az új tulajhoz, aki ezen felháborodott.

A korábbi tulajdonoshoz közel állók azt mondják, Hégernél a bérek időben megérkeztek a számlákra, míg a jelenlegi tulajdonos szeptemberben fizetett utoljára. Az angolt támogatók viszont azt szajkózzák, több tízmilliót kifizetett már így is, tiszta viszonyokat, rendben működő klubot akar, továbbra is, ezért a tulajdonjogok körüli mizéria ellenére is ki fogja fizetni a futballistákat, akik a legkevésbé tehetnek a kialakult helyzetről.

A klub Héger által üzemeltetett honlapja szerint Marshall távozik, s nem finanszírozza tovább a klubot, az angol főnök viszont közleményben jelezte: több feljelentés következtében jogi úton fog rendeződni a tulajdonviszony kérdése, de neki továbbra is célja, hogy támogassa a klubot.

Az áldatlan állapotot a játékosok és a szakmai stáb szenvedik meg leginkább, pedig a csapat a zaklatott ősz ellenére kiválóan helytállt és 22 megszerzett pontjának köszönhetően az élmezőnyből várhatja a tavaszi folytatást. Azonban egyre többen bizonytalanok abban a tekintetben, hogy lesz-e még tavasszal felnőtt labdarúgás Vácott...

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik