NB II: Szűcs Lajos távozik Dunaújvárosból, Pesten folytatja

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.12.20. 15:45
Távozik a labdarúgó NB II-ben szereplő Dunaújváros PASE csapatából Szűcs Lajos: a rutinos kapus elfogadta az NB III-ban szereplő Rákosmente KSK ajánlatát, szakmai igazgató és központi kapusedző lesz az RKSK-ban.

„Személyes tárgyalást kértem Dobos Barna klubigazgatótól, hogy a hátralévő féléves szerződésem ellenére engedje meg, hogy 2016. január 1-jétől visszatérjek nevelőegyesületemhez. Ez szép feladat, szép kihívás, és elvállaltam a felkérést.

Nagyszerűen éreztem magam Dunaújvárosban, kiváló közösségben dolgozhattam, de az én koromban már az aktív futball utáni életre is gondolnom kell. Dobos Barnával és a dunaújvárosi klubbal is korrekt viszonyban válunk el, és én szeretném is fenntartani ezt a jó kapcsolatot. Vegyes érzésekkel távozom, mert jól éreztem magam itt, de szerettem volna, ha a csapat előrébb végez a bajnokságban. Tudomásul kell venni, hogy nem leszek fiatalabb, és lokálpatriótaként megtiszteltetés, hogy a XVII. kerületi klubhoz szerződhetek" – idézi a dpase.hu Szűcs Lajost.

A Rákosmente KSK az őszi szezon után a 6. helyen áll az NB III Keleti csoportjában.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik