NB II: szerződést hosszabbított a soroksári sikeredző

Vágólapra másolva!
2016.07.02. 10:00
A labdarúgó NB II-ben szereplő Soroksár a hivatalos honlapján jelentette be, hogy a klub szerződést hosszabbított a csapat vezetőedzőjével, Lucsánszky Tamással.

A tréner ennek értelmében 2018. június 30-ig lesz a Soroksár szakvezetője. Az 50 éves Lucsánszky Tamás tavaly ősszel, menet közben vette át a csapat irányítását, s az akkor sereghajtó gárdát egészen a hetedik helyig vezette előre. Irányításával 21 bajnoki mérkőzésen lépett pályára a Soroksár, tizenkét győzelmet aratott, ötször döntetlenre végzett és mindössze négyszer szenvedett vereséget. Lucsánszky Tamás tavaly ősszel, menet közben vette át a csapat irányítását, s az akkor sereghajtó gárdát egészen a hetedik helyig vezette előre. Irányításával 21 bajnoki mérkőzésen lépett pályára a Soroksár, tizenkét győzelmet aratott, ötször döntetlenre végzett és mindössze négyszer szenvedett vereséget.

A klubhoz kapcsolódó további hír, hogy egy évvel meghosszabbította lejáró szerződését az együttes támadó középpályása, Koós Gábor. A játékos tavaly nyáron érkezett Soroksárra, ám az ősz elején súlyos sérülést szenvedett. Műteni kellett, s csak a bajnokság utolsó fordulójában térhetett vissza – a Sopron ellen alig volt húsz perce a pályán, amikor a kapuba talált.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A SOROKSÁRNÁL
Érkezők: Pesti Dávid
(Budafok-Újbuda)
Kölcsönbe érkezők: Haris Attila (FTC), Silye Erik (FTC), Valencsik Dávid (FTC)
Kölcsönből visszatérők:
Az utánpótlásból felkerültek:
Kiszemeltek: Fritz Attila (szabadon igazolható, legutóbb Szolnoki MÁV)
Távozók: Fejes János (ETO FC Győr), Kákonyi Dániel (Vác)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Csilus Ádám (FTC), Korozmán Kevin (MTK), Kunsági Roland (FTC, onnan ETO FC Győr)
Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk: Gohér Gergő

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik