F. B. 2020.04.24 09:27 Frissítve: 2020.04.24 10:52

NB II: szerződést hosszabbított a másodosztályú gólkirály

Szerződést hosszabbított a labdarúgó NB II-ben szereplő Vasas gólerős támadójával, Balajti Ádámmal – számolt be róla a klub honlapja.Balajti Ádám hosszabbított a Vasassal (Fotó: Micheller Szilvia)


Balajti Ádám 2018 nyarán Vácról érkezett a Vasashoz. A 29 éves, NB I-es tapasztalatokkal bíró támadó azonnal alapemberré vált, a 2018–2019-es kiírásban 37 másodosztályú bajnoki mérkőzésen 32 gólt szerzett, ezzel toronymagasan az NB II gólkirálya lett. A sorozatot az idei évadban is folytatta, 23 bajnoki meccsen 13-szor vette be az ellenfelek kapuját. A csatár szerződése jövő nyáron járt volna le, de az angyalföldiek nem akarták elveszíteni a labdarúgót, így sikeres tárgyalások után 2024. június 30-ig meghosszabbították a szerződését.

Az elmúlt időszakban több szép és meghatározó élményben volt részem, hiszen gólkirályi címet ünnepelhettem, illetve felavattuk az új Illovszky Rudolf Stadiont is – mondta a vasasfc.hu-n Balajti. – Már csak a feljutás hiányzik, de mindannyian ezért dolgozunk. Több tényező is szerepet játszott a szerződéshosszabbításban. A szemünk előtt zajlottak a létesítmény fejlesztései, a csapat folyamatosan erősödött és igazi közösséggé kovácsolódott, a téli tulajdonos- és vezetőségváltás meghatározó lépés volt a klub életében, valamint az új szakmai stábbal való közös munka is megerősített abban, hogy ide tartozom. Nem kellett azon gondolkodnom, hogy elfogadjam-e Nagy Miklós sportigazgató ajánlatát. A személye és az általa felvázolt hosszú távú klubstratégia egyértelművé tette, hogy továbbra is itt szeretnék futballozni. A Vasasnál megtaláltam a helyem, a szurkolók szeretete és támogatása leírhatatlan, a góljaimnál nekem énekelnek.”

A Vasas honlapja arról is beszámolt, hogy csütörtökön a koronavírus-tesztet követően – rendkívül szigorú biztonsági előírások mellett – a Fáy utcai Sportcentrumban újra edzésbe álltak a játékosok. A szakmai stáb a legnagyobb figyelemmel és körültekintéssel állította össze, majd vezényelte a tréningeket fizikai kontaktus nélküli, kiscsoportos foglalkozások keretein belül. A stábtagok az edzéseket három egymást követő kezdési időpontra bontották annak érdekében, hogy a labdarúgók és az edzők minden speciális egészségügyi előírást maradéktalanul be tudjanak tartani. A keret tagjai fegyelmezetten tettek eleget a protokollba foglalt egyedi munkautasításoknak.

2020.05.19 20:49:16

Labdarúgó NB II BORBOLA BENCE

A kétszeres gólkirály megannyi emlékezetes pillanatot tudott felidézni.

2020.05.06 22:56:51

Labdarúgó NB II MALONYAI PÉTER

NS-VÉLEMÉNY. Hát igen, a felső határ a csillagos ég.

2020.05.05 21:52:38

Labdarúgó NB II BODNÁR ZALÁN

NS-VÉLEMÉNY. A klub töretlenül fejlődött mind szakmailag, mind infrastrukturálisan.

2020.05.05 11:13:33

Labdarúgó NB II BABJÁK BENCE

Bélteky Róbert tulajdonos Ausztráliából gratulált a következő idényt az élvonalban kezdő csapatnak.

2020.04.17 18:26:49

Labdarúgó NB II POLGÁR LÁSZLÓ

Kapusként és edzőként is szolgálta a Zala megyei klubot, fia válogatottságig vitte.