NB II: szeptemberben újraindul az építkezés Budaörsön

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.08.18. 20:51
Szeptemberben indulhat újra az építkezés az NB II-es Budaörs Árok utcai sporttelepén, a lelátót is tartalmazó főépület pedig márciusban lehet kész – tudta meg a Nemzeti Sport Online.

„A pályáztatás eredménytelen lett a kettes ütemre, ezért állt le nyáron az építkezés – mondta Kiss Károly, a Budaörsi SC elnöke az NSO-nak. – Már kiírtuk az újabb pályázatot, a tervek szerint szeptemberben folytatódhat a beruházás, így márciusra kész lehet az új főépület a lelátóval. Azonban az átadásra várhatóan nyárig várni kell majd, mert tavasszal a harmadik ütemben még a biztonságtechnikai feladatokat kell elvégezni, illetve a pálya teljes rekonstrukciója is akkor zajlik majd. Teljes üzemben jövő nyártól működhet majd a stadion, a jövő nyári felkészülést már itthon végezheti a csapat.”„A pályáztatás eredménytelen lett a kettes ütemre, ezért állt le nyáron az építkezés – mondta Kiss Károly, a Budaörsi SC elnöke az NSO-nak. – Már kiírtuk az újabb pályázatot, a tervek szerint szeptemberben folytatódhat a beruházás, így márciusra kész lehet az új főépület a lelátóval. Azonban az átadásra várhatóan nyárig várni kell majd, mert tavasszal a harmadik ütemben még a biztonságtechnikai feladatokat kell elvégezni, illetve a pálya teljes rekonstrukciója is akkor zajlik majd. Teljes üzemben jövő nyártól működhet majd a stadion, a jövő nyári felkészülést már itthon végezheti a csapat.”

Stadionjának felújítása miatt a Budaörs tavaly nyár óta játssza albérletben a hazai mérkőzéseit – ebben a szezonban Tatabányán –, s így az is biztossá vált, hogy jövő nyárig még ugyanez vár a csapatra.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik