NB II: Szentes Lázár lett az ETO vezetőedzője – hivatalos

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.09.28. 16:41
A labdarúgó NB II-ben szereplő ETO FC Győr a hivatalos honlapján közölte, hogy Szentes Lázár lett a klub új vezetőedzője. A trénert pénteken mutatják be sajtótájékoztatón.

Mint ismert, a győri alakulat kedden közölte, hogy szerződést bontott az együttest másfél éve irányító Bekő Balázzsal a gyenge eredmények miatt. Csütörtökön a Nemzeti Sport megírta a jelöltek listáját, és a legnagyobb esélyesnek titulált Szentes Lázár lett a befutó.Mint ismert, a győri alakulat kedden közölte, hogy szerződést bontott az együttest másfél éve irányító Bekő Balázzsal a gyenge eredmények miatt. Csütörtökön a Nemzeti Sport megírta a jelöltek listáját, és a legnagyobb esélyesnek titulált Szentes Lázár lett a befutó.

Ebben az idényben eddig tíz bajnokin három győzelmet, két döntetlent és öt vereséget jegyzett az ETO, amely a megszerzett 11 pontjával a 15. helyen áll a 20 csapatos második vonalban.

Szentes Lázár játékosként kétszeres magyar bajnok az ETO-val, majd visszavonulása után Győr volt az első munkahelye edzőként. Később dolgozott többek között a DVSC-nél, az Újpestnél, a Haladásnál és a DVTK-nál is, legutóbb a szaúdi al-Ittihad alkalmazásában állt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik