HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2017.09.28 16:41 Frissítve: 2017.09.28 17:16

NB II: Szentes Lázár lett az ETO vezetőedzője – hivatalos

A labdarúgó NB II-ben szereplő ETO FC Győr a hivatalos honlapján közölte, hogy Szentes Lázár lett a klub új vezetőedzője. A trénert pénteken mutatják be sajtótájékoztatón.

HIRDETÉS

 

Mint ismert, a győri alakulat kedden közölte, hogy szerződést bontott az együttest másfél éve irányító Bekő Balázzsal a gyenge eredmények miatt. Csütörtökön a Nemzeti Sport megírta a jelöltek listáját, és a legnagyobb esélyesnek titulált Szentes Lázár lett a befutó.

Ebben az idényben eddig tíz bajnokin három győzelmet, két döntetlent és öt vereséget jegyzett az ETO, amely a megszerzett 11 pontjával a 15. helyen áll a 20 csapatos második vonalban.

Szentes Lázár játékosként kétszeres magyar bajnok az ETO-val, majd visszavonulása után Győr volt az első munkahelye edzőként. Később dolgozott többek között a DVSC-nél, az Újpestnél, a Haladásnál és a DVTK-nál is, legutóbb a szaúdi al-Ittihad alkalmazásában állt.

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.12.02 00:03:29

Labdarúgó NB II nemzetisport.hu

A Kaposvár fölényesen nyert Soroksáron • Négyet vágott a Dorog • Kiesési helyosztót nyert a Budafok.

2018.11.22 23:11:37

Labdarúgó NB II N. PÁL JÓZSEF

ALAPVONAL. Újoncként lettünk hatodikok, nagy siker volt ez, hírlett, távolabbról is jöttek „igazi” focihangulatot átélni, s Zalaegerszeg az első (meg a második?) évben amolyan labdarúgó-fellegvárnak (reménységnek?) számított.

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS