HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2013.07.25 15:21 Frissítve: 2014.09.11 02:20

NB II: súlyos sérülés miatt szakadt félbe az edzőmeccs

A szünetben félbeszakadt az NB II-es újonc Kisvárda mérkőzése, mivel az első félidő lefújása előtt Doucoure Mamadou, az ellenfél Újpest U21 csatára olyan csúnyán rácsúszott a várdai Spekker Tamás lábára, hogy a labdarúgó nem tudott felállni, és mint utóbb kiderült, síp- és szárkapocscsonttörést szenvedett.

HIRDETÉS

A Kisvárda honlapja számolt be róla, hogy először senki nem gondolt komoly sérülésre, a pánik akkor lett úrrá a várdaiakon, amikor Spekker megpróbált felállni és a lába kiment alóla.

Az elöljárók azonnal hívták a mentőt, miközben a két csapat játékosai döbbenten figyelték, ahogy a futballista a földön fekve rémülten és fájdalmában ordít. Mivel a félidőből már csak két-három perc volt hátra, a játékvezető lefújta a játékrészt, majd a két csapat kérésére az egész meccset.

A kórházba szállítás után megállapították, hogy Spekker Tamás sípcsontja és szárkapocscsontja is eltört, így csütörtökön megműtik.

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.10.21 00:44:40

Labdarúgó NB II nemzetisport.hu

A Tiszakécske legyőzte a Csabát • Bravúros csákvári pontmentés • A Kaposvár a Szparit verte • A ZTE ikszelt a Barcikával.

2018.10.09 22:48:27

Labdarúgó NB II P. K.

„A Kubala Akadémián a játékos a legnagyobb érték, ezért az egyéni képzés és a kiemelt tehetséggondozás felől közelítünk.”

HIRDETÉS
HIRDETÉS