NB II: saját pályáján a Tiszakécske, albérlője is lehet

Vágólapra másolva!
2018.07.11. 14:07
Eredetileg úgy volt, hogy Kecskeméten rendezi hazai összecsapásait az NB II-ben újonc Tiszakécske, mára minden akadály elhárult az elől, hogy valóban otthon fogadhassa ellenfeleit.

„Elkészültek a stadionátalakítási munkálatok az NB II követelményeinek megfelelően. A rendőrség, a katasztrófavédelem és az egyéb hivatalos szervek szakemberei már bejárták a létesítményt és elégedetten konstatálták a látottakat. Így kijelenthetjük, hogy biztosan lesznek Tiszakécskén NB II-es mérkőzések. Sőt, várhatóan a Ceglédi VSE is nálunk játssza majd hazai mérkőzéseit a szezonban addig, amíg a stadionjuk felújítása zajlik (az előző idényben a Cegléd Albertirsán játszott – a szerk.). Ennek köszönhetően a sportszerető emberek minden hétvégén látnak majd másodosztályú labdarúgást Tiszakécskén” – nyilatkozta Kislőrincz György, a Tiszakécskei LC ügyvezetője, a klub honlapjának.


NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A TISZAKÉCSKÉNÉL
Érkezők:
Távozók: Bartucz Dániel (szabadon igazolható), Füle Ákos (abbahagyja) Horváth Bence (szabadon igazolható), Ladányi Patrik (szabadon igazolható), Pintér András (szabadon igazolható), Takács Krisztofer (szabadon igazolható), Zámbori Dániel (szabadon igazolható)

A Tiszakécske labdarúgócsapata ezekben a napokban Szlovéniában készül a másodosztályú szezonra.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik