nemzetisport.hu 2018.09.01 07:58 Frissítve: 2018.09.01 10:54

NB II: rutinos középpályás jött a Ceglédhez, hárman távoztak

A hét elején távozott az NB III-as III. Kerületi TVE-től Nagy Tamás, aki az átigazolási időszak utolsó napján megegyezett a másodosztályú Ceglédi VSE labdarúgócsapatával, így Klausz László együttesében folytatja pályafutását – számolt be róla a klub honlapja.

 

A 31 éves támadó középpályás Vácott kezdett el focizni, onnan került a Vasashoz, ahol a 2006–2007-es szezonban, 20 évesen bemutatkozott az NB I-ben. Nagy Tamás a későbbiekben futballozott Pápán, Diósgyőrben, Nagyberkiben, a REAC-nál, Siófokon, Budaörsön, Budafokon és a III. Kerületi TVE-nél, illetve légióskodott Ausztráliában.

A ceglédiekhez kapcsolódó hír még, hogy a klub közös megegyezéssel szerződést bontott Gyürki Gergellyel, Makszimovics Nikolával és Hujber Tamással. Érdekesség, hogy Gyürki és Makszimovics a nyáron érkezett a Ceglédhez, de egyikőjük sem tudott stabil taggá válni a csapatban.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A CEGLÉDI VSE-NÉL
Érkezők: Asztalos Dávid (MTK – kölcsön után végleg), Gyürki Gergely (Sopron), Kárász Krisztián (Érd), Kitl Krisztián (DVTK – kölcsönbe), Lukács Richárd (Jászberény), Nikola Makszimovics (szerb-magyar, SZEOL), Oldal Tibor (Csákvár), Rétyi Tamás (Puskás Akadémia, legutóbb Csákvár kölcsönben), Sigér Ákos (Kazincbarcika), Tímári Norman (Puskás Akadémia II)
Távozók: Damásdi Alex (DVSC, szabadon igazolhatóként), Fehér Milán (szabadon igazolható), Gyürki Gergely (szabadon igazolható), Hujber Tamás (szabadon igazolható), Kerekes Krisztián (DVSC – kölcsönből vissza, onnan Debreceni EAC, kölcsönbe), Nikola Makszimovics (szerb-magyar, szabadon igazolható), Peszmeg Viktor (Balmazújváros, szabadon igazolhatóként), Peres Csaba (Balmazújváros), Sándor István (Jászberény, szabadon igazolhatóként), Szilágyi Péter (Siófok), Virág Ákos (DVSC - kölcsönből vissza), Valkovszki Péter (Pécsi MFC)

2020.02.22 20:55:44

Labdarúgó NB II P. Gy., F. B.

Legyőzte a Vasas a Barcikát • A Szolnok a Siófok, míg a Budaörs a Haladás ellen mentett pontot • Otthon kapott ki az ETO.

2020.02.13 20:27:59

Labdarúgó NB II CSILLAG PÉTER

Helle Maximiliant az irodalom klasszikusai fordították a futball felé, a dorogi stadionban fejtette meg kávéházi hősei titkát.

2020.02.09 13:32:27

Labdarúgó NB II F. B.

A végén mentett pontot a Szpari és a Barcika • A Magasföldi-show ellenére nyert a Siófok • Győzött a Budafok.

2020.02.01 19:58:11

Labdarúgó NB II P. Gy.

Bravúros siófoki diadal Gyirmóton • Prosser duplájával győzött az MTK • Döntetlent hozott a Budafok és a Csákvár fővárosi csatája.