HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2018.09.01 07:58 Frissítve: 2018.09.01 10:54

NB II: rutinos középpályás jött a Ceglédhez, hárman távoztak

A hét elején távozott az NB III-as III. Kerületi TVE-től Nagy Tamás, aki az átigazolási időszak utolsó napján megegyezett a másodosztályú Ceglédi VSE labdarúgócsapatával, így Klausz László együttesében folytatja pályafutását – számolt be róla a klub honlapja.

HIRDETÉS

 

A 31 éves támadó középpályás Vácott kezdett el focizni, onnan került a Vasashoz, ahol a 2006–2007-es szezonban, 20 évesen bemutatkozott az NB I-ben. Nagy Tamás a későbbiekben futballozott Pápán, Diósgyőrben, Nagyberkiben, a REAC-nál, Siófokon, Budaörsön, Budafokon és a III. Kerületi TVE-nél, illetve légióskodott Ausztráliában.

A ceglédiekhez kapcsolódó hír még, hogy a klub közös megegyezéssel szerződést bontott Gyürki Gergellyel, Makszimovics Nikolával és Hujber Tamással. Érdekesség, hogy Gyürki és Makszimovics a nyáron érkezett a Ceglédhez, de egyikőjük sem tudott stabil taggá válni a csapatban.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A CEGLÉDI VSE-NÉL
Érkezők: Asztalos Dávid (MTK – kölcsön után végleg), Gyürki Gergely (Sopron), Kárász Krisztián (Érd), Kitl Krisztián (DVTK – kölcsönbe), Lukács Richárd (Jászberény), Nikola Makszimovics (szerb-magyar, SZEOL), Oldal Tibor (Csákvár), Rétyi Tamás (Puskás Akadémia, legutóbb Csákvár kölcsönben), Sigér Ákos (Kazincbarcika), Tímári Norman (Puskás Akadémia II)
Távozók: Damásdi Alex (DVSC, szabadon igazolhatóként), Fehér Milán (szabadon igazolható), Gyürki Gergely (szabadon igazolható), Hujber Tamás (szabadon igazolható), Kerekes Krisztián (DVSC – kölcsönből vissza, onnan Debreceni EAC, kölcsönbe), Nikola Makszimovics (szerb-magyar, szabadon igazolható), Peszmeg Viktor (Balmazújváros, szabadon igazolhatóként), Peres Csaba (Balmazújváros), Sándor István (Jászberény, szabadon igazolhatóként), Szilágyi Péter (Siófok), Virág Ákos (DVSC - kölcsönből vissza), Valkovszki Péter (Pécsi MFC)

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.10.21 00:44:40

Labdarúgó NB II nemzetisport.hu

A Tiszakécske legyőzte a Csabát • Bravúros csákvári pontmentés • A Kaposvár a Szparit verte • A ZTE ikszelt a Barcikával.

2018.10.09 22:48:27

Labdarúgó NB II P. K.

„A Kubala Akadémián a játékos a legnagyobb érték, ezért az egyéni képzés és a kiemelt tehetséggondozás felől közelítünk.”

HIRDETÉS
HIRDETÉS