NB II: Priskin Tamás visszatért a nevelőklubjához – hivatalos

H. K.H. K.
Vágólapra másolva!
2020.01.16. 08:01
null
Priskin Tamás visszatért a nevelőklubjához (Fotó: eto.hu)
A labdarúgó NB II-ben szereplő ETO FC Győrnél folytatja a pályafutását Priskin Tamás – tudatta az eto.hu. 

Mint az az együttes hivatalos honlapján olvasható, a magyar válogatott csatár két és fél évre kötelezte el magát a Győrhöz, melynél a 30-as mezben játszik majd.

„Nagyon örülök, hogy eljött ez a pillanat. Sokszor emlegettem már, hogy szeretnék az ETO-ba visszatérni, és most ennek is eljött az ideje. Mindig is otthon éreztem magam az ETO-nál, szüleim is itt dolgoznak, győri nevelés vagyok. Korábban is ha tehettem és itthon voltam, itt voltam a klubban, tényleg nagy örömmel jövök vissza” – mondta el Priskin Tamás a visszatérése után.

Priskin 13 évesen került a Győri ETO-hoz, amelyben végigjárta az utánpótlást, s 16 esztendős korában a felnőttcsapatban is bemutatkozott, mígnem 2006 nyarán Angliába igazolt.

A támadó 2017 nyarán szerződött előző alakulatához, a Ferencvároshoz, amelyben első idényében 18 mérkőzésen négy gólt szerzett. A 2018–2019-es évadot kölcsönben a Haladásnál töltötte, a szombathelyiek színeiben 21 meccsen hétszer volt eredményes. Tavaly nyáron visszatért a fővárosiakhoz, a jól sikerült nyári felkészülési időszak után két Bajnokok Ligája-selejtezőn és egy Európa-liga-selejtezőn is szerepet kapott, az ősszel azonban csak öt mérkőzésen játszott, gólt nem szerzett. Az FTC szerdán jelentette be, hogy Priskin távozik a klubtól.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS AZ ETO FC GYŐRNÉL
Érkezők: Gaál Bálint (Haladás), Kiss Máté (ZTE), Simon András (MTK), Simon Ádám (Paks), Tömösvári Bálint (Bp. Honvéd – kölcsönbe), Priskin Tamás (FTC)
Távozók: Hidi M. Sándor (Vasas), Szánthó Regő (FTC), Tar Zsolt (Ajka)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik