NB II: Pintér Attila visszatérhet a magyar futball vérkeringésébe

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.12.29. 18:06
A Nemzeti Sport Online értesülései szerint a labdarúgó NB II-ben szereplő Mezőkövesd vezetősége előrehaladott egyeztetéseket folytat Pintér Attilával. A magyar válogatott korábbi szövetségi kapitánya cáfolta a tárgyalások tényét.

„Hétfő délelőtt tárgyaltunk az elnök úrral, illetve az ügyvezető asszonnyal. Kétségkívül közelebb kerültünk az új edző kinevezéséhez. Ám amíg a felek nem csapnak egymás tenyerébe, korai lenne, s persze tisztességtelen is konkrétummal előállni. Szeretnénk minél előbb pontot tenni az edzőkeresés végére, mert jó lenne, ha a téli felkészülés pontos programjáról, illetve a keretet érintő kérdésekről már az új szakember határozna” – mondta korábban a Nemzeti Sportnak Tóth László, a Mezőkövesd Zsóry szakmai igazgatója.Tóth László, a Mezőkövesd Zsóry szakmai igazgatója.

Az NB II-ben ötödik helyen telelő klub elöljárója a Dunaújvárosból távozó Artner Tamás érkezéséről szóló pletykához semmit nem kívánt hozzáfűzni, legfrissebb információink szerint pedig nem a Haladás korábbi vezetőedzője lesz a Mezőkövesd vezetőedzője.

A Nemzeti Sport Online úgy értesült, hogy Pintér Attila előrehaladott egyeztetéseket folytat a Benczés Miklós utódját kereső egyesülettel, és jelen állás szerint arra van a legnagyobb esély, hogy a magyar válogatott korábbi szakvezetője veszi át a Mezőkövesd irányítását.

Pintér nem sokkal később a Nemzeti Sportnak cáfolta, hogy tárgyalásban állna a másodosztályú klub képviselőivel.

A 49 esztendős szakember 2014 szeptemberében távozott a szövetségi kapitányi posztról, azóta nincs csapata. Az ősszel szó volt róla, hogy Bernard Casoni menesztése után ő ül le a Videoton kispadjára, de a székesfehérvári vezetők végül Horváth Ferenc mellett döntöttek.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik