NB II: Artner Mezőkövesden? A szakmai igazgató válasza

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.12.29. 08:35
Tóth László, az NB II-es Mezőkövesd szakmai igazgatója a Nemzeti Sportnak elárulta: közelebb kerültek az új edző kinevezéséhez – a Dunaújvárosból távozó Artner Tamás érkezéséről szóló pletykához azonban nem kívánt hozzáfűzni semmit.

„Hétfő délelőtt tárgyaltunk az elnök úrral, illetve az ügyvezető asszonnyal – mondta a Nemzeti Sportnak Tóth László, a Mezőkövesd Zsóry szakmai igazgatója. – Kétségkívül közelebb kerültünk az új edző kinevezéséhez. Ám amíg a felek nem csapnak egymás tenyerébe, korai lenne, s persze tisztességtelen is konkrétummal előállni. Szeretnénk minél előbb pontot tenni az edzőkeresés végére, mert jó lenne, ha a téli felkészülés pontos programjáról, illetve a keretet érintő kérdésekről már az új szakember határozna.”Tóth László, a Mezőkövesd Zsóry szakmai igazgatója. – Kétségkívül közelebb kerültünk az új edző kinevezéséhez. Ám amíg a felek nem csapnak egymás tenyerébe, korai lenne, s persze tisztességtelen is konkrétummal előállni. Szeretnénk minél előbb pontot tenni az edzőkeresés végére, mert jó lenne, ha a téli felkészülés pontos programjáról, illetve a keretet érintő kérdésekről már az új szakember határozna.”

Nem zárható ki, hogy a kövesdiek még az idén megnevezik a vezetőedzőt. Artner Tamás mellett szólhat – és erősíti a pletykát –, hogy jól ismerik egymást Tóth Lászlóval, a Haladásnál dolgoztak is együtt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik