NB II: a Siófok pénteken adja be nevezését, edző még nincs

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.01. 17:28
Megérkezett a Magyar Labdarúgó-szövetség felkérése a Siófokhoz, amely a szándéknyilatkozat kitöltése után pénteken beadja nevezését a labdarúgó NB II 2015–16-os kiírására, így továbbra is lesz másodosztályú csapat Somogy megyében – számolt be róla a sonline.hu.

„Megérkezett a szövetség felkérése, amire számítottunk és már nagyon vártunk – mondta Bíró Gábor, a BFC Siófok ügyvezetője a sonline.hu-n. – Első körben egy szándéknyilatkozatban jelezzük, hogy élni kívánunk a lehetőséggel, majd péntekig a nevezésünket is leadjuk a másodosztályra. Nagy munka vár ránk, hiszen szorít az idő, miután augusztus elején már bajnoki mérkőzést kell játszanunk."Bíró Gábor, a BFC Siófok ügyvezetője a sonline.hu-n. – Első körben egy szándéknyilatkozatban jelezzük, hogy élni kívánunk a lehetőséggel, majd péntekig a nevezésünket is leadjuk a másodosztályra. Nagy munka vár ránk, hiszen szorít az idő, miután augusztus elején már bajnoki mérkőzést kell játszanunk."

Az ügyvezető szerint hétfőre összeáll a keret, mely megkezdi a felkészülést az augusztus 1-jén induló bajnokságra. Hogy ez kikből fog állni, arról egyelőre nem beszélt, ahogy arról sem, hogy ki lesz az új tréner Soós Imre Kisvárdára való távozását követően.

Siófokon örülnek a döntésnek, de – ahogy Bíró Gábor is fogalmazott – hatalmas munka vár rájuk, miután az egy hónapig tartó „bizonytalanságnak" köszönhetően óriási hátrányban vannak a többi együttessel szemben. Máshol kész játékoskeretek vannak, Siófokon viszont mindent újból fel kell építeni.

Bíró Gábor azt ígérte, néhány napon belül tájékoztatást fognak adni a klubnál történő változásokról, de a Nemzeti Sport Online korábban már beszámolt róla, hogy a Vasas Kubala Akadémia mögött álló György Tamás lehet a Balaton-partiak új befektetője. Az üzletember siófoki kötödéssel rendelkezik, sőt, már az általa kiválasztott sportigazgató is megvan, a volt újpesti labdarúgó Kovács Zoltán személyében.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik