HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2015.06.22 09:44 Frissítve: 2015.06.22 10:37

NB III: Újpest után Siófok - Kovács Zoltán lesz a sportigazgató

A legutóbb Újpesten dolgozó korábbi válogatott csatár, Kovács Zoltán lesz az NB II-ből kiesett Siófok sportigazgatója – tudta meg a Nemzeti Sport. A kinevezésnek azonban van egy feltétele...

 

Kovács Zoltán tavaly nyáron Diósgyőrből szerződött Újpestre, de a szezon közben távozott a lila-fehérektől. Mindkét klubnál sportigazgatóként dolgozott, és ugyanez lesz a megbízatása Siófokon is, ám csak akkor nevezik ki, ha a csapat az NB II-ben indulhat. 

Kovács érkezése új korszak nyitányát is jelentheti. Kérdés, hogyan alakul majd a jövő az elmúlt idény során súlyos anyagi problémákkal küzdő klubnál, amely jobbik kiesőként akár a másodosztályú szereplésre is felkérést kaphat a Magyar Labdarúgó-szövetségtől (MLSZ). Siófokon erre számítanak, de ehhez rendezni kell a hátteret.

Ebben, mint azt már jeleztük a Vasas, illetve a Vasas Kubala Akadémia és az akadémia mögött álló György Tamás nyújthat segítséget a Siófoknak. Úgy tudjuk, hogy a fővárosi klubnál szoros szakmai együttműködést terveznének, ám ehhez arra van szükség, hogy a Balaton-partiak a másodosztályban szerepeljenek – minden ezen múlik... 

 

 

2019.02.02 02:10:34

Labdarúgó NB II FÜZESI BÁLINT

NB II-ES FELVEZETÉS. Gólkirállyal lépne előre az ETO • Zseninek induló játékosban bízik a Budafok • Horvát edzővel maradna bent a Balmaz.

2019.01.26 08:46:43

Labdarúgó NB II BABJÁK BENCE

„Ha befutna egy élvonalbeli ajánlat, leülnék a Fradi vezetőivel, és közösen döntenénk.”

2019.01.22 19:36:42

Labdarúgó NB II P. K.

„Sok klub próbálja eldugni a fiatalokat a szélen” – Nemes Milánt egy ideig támogatta, ma már hátráltatja a szabály.