NB II: öten távoznak Szolnokról, Csábi marad a vezetőedző

Vágólapra másolva!
2020.07.02. 22:13
null
Simon Attila távozik Szolnokról (Fotó: Nemzeti Sport)
Csábi József marad a labdarúgó NB II-ben szereplő Szolnoki MÁV vezetőedzője, a keretből öten – név szerint Albert Ádám, Annus Árpád, Simon Attila, Szabó Péter, Szabó Richárd – távoznak – számolt be róla a klub honlapja.

 

Június 25-én kezdte a Szolnoki MÁV FC a felkészülést a labdarúgó NB II 2020–2021-es idényére.

A csapat vezetőedzője továbbra is Csábi József marad, munkáját – ahogy eddig is – Romanek János asszisztensedző és Ulvicki Attila kapusedző segíti.

Ami a játékosállományt illeti, úgy tűnik, nem kell új csapatot építenie a szakmai stábnak. A tavaszi keretből Albert Ádám, Annus Árpád, Szabó Péter, Szabó Richárd és a korábbi NB I-es gólkirály, Simon Attila távozott. Albert máris új csapatot talált magának, a 29 éves középpályás egy év után visszatért az NB III-as Jászberényhez.

A kapusok közül Molnár-Farkas Tamás és Csáki Kálmán hosszabbított, a mezőnyjátékosok közül pedig Csirmaz István, Földi Marcell, Horgosi Donát, Kovács Olivér, Papp Szilárd, Rokszin Ádám, Tamás László, Tisza Kálmán, Tóth Benjámin és Vólent Roland továbbra is Szolnokon futballozik. A három saját nevelésű fiatal labdarúgó, Kotula Máté, Kurdics Levente és Sitku László élő szerződéssel rendelkezik.

Bárdos Bencét ismét kölcsönkapta a klub egy évre a DVTK-tól, továbbá a csapattal készül a tavaszi házi gólkirály, Novák Csanád is, aki Mezőkövesdről a télen kölcsönbe érkezett. A klub közel áll ahhoz, hogy elérje, a támadó még egy évig szolnoki labdarúgó legyen.

Az augusztus 2-i bajnoki rajtig a Szolnok öt felkészülési mérkőzést játszik.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A SZOLNOKNÁL
Érkezők: Bárdos Bence (DVTK – kölcsön után ismét kölcsönbe)
Távozók: Annus Árpád (?), Albert Ádám (Jászberény), Simon Attila (?), Szabó Péter (?), Szabó Richárd (?)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik