NB II: „Nem az edző hagyta ki a tizenegyest” - Tiba István

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.10.02. 14:01
Katasztrofálisan kezdte a labdarúgó NB II 2014–2015-ös kiírását a Balmazújváros. Az előző szezonban 8. helyen záró együttes a jelenlegi bajnokságban még nyeretlen, az első hét mérkőzésen csak két pontot szerzett (tegnap Ajkán ráadásul öt gólt kapott), ennek ellenére nem vetődött fel az edzőváltás lehetősége.

„Nem láttam még olyan mérkőzésünket, ahol az edző hagyta volna ki a tizenegyest és a tréner puskázta volna el a legnagyobb ziccereket – válaszolta a Nemzeti Sport Online érdeklődésére a klub elnöke, Tiba István. – Három bajnoki címre esélyes csapattal (Mezőkövesd, Gyirmót, Vasas) is játszottunk már, a többi meccsen pedig az imént említett bosszantó dolgok történtek meg. Ráadásul hetek óta több alapemberünk sérült, Kónya Márk, Demjén Gábor, Belényesi Miklós, Németh Ádám, Mester Tamás és Papp Ferenc játékára huzamosabb ideje nem számíthat a szakmai stáb, ezen felül pedig Kiss László ismét szalagszakadást szenvedett. Kis klub vagyunk, nem tudjuk azonnal pótolni a sérülteket, a helyükre lépő fiataloknak pedig még szokniuk kell az NB II légkörét."Tiba István. – Három bajnoki címre esélyes csapattal (Mezőkövesd, Gyirmót, Vasas) is játszottunk már, a többi meccsen pedig az imént említett bosszantó dolgok történtek meg. Ráadásul hetek óta több alapemberünk sérült, Kónya Márk, Demjén Gábor, Belényesi Miklós, Németh Ádám, Mester Tamás és Papp Ferenc játékára huzamosabb ideje nem számíthat a szakmai stáb, ezen felül pedig Kiss László ismét szalagszakadást szenvedett. Kis klub vagyunk, nem tudjuk azonnal pótolni a sérülteket, a helyükre lépő fiataloknak pedig még szokniuk kell az NB II légkörét."

Az elnök házon belül szeretné megtalálni az „orvosságot” a gondokra, és továbbra is bízik a szakmai stáb munkájában.

„Keressük a megoldást a problémáinkra, elsősorban a csapaton belül, mivel úgy gondolom, hogy az edzőváltás nem oldja meg a gondjainkat. Szakvezetőnk, Szabó János tudomásom szerint még sosem mondta a játékosoknak, hogy nem kell hajtani, ezzel nem támadhatja senki. Persze biztos, hogy edzői felelősség is van az eddigi gyenge szereplésben, de nem hiszek abban, hogy egy esetleges trénerváltástól minden egy csapásra pozitív irányba fordulna."

A Balmazújváros az NB II 8. fordulójában október 5-én, 15 órától a Szolnokot fogadja hazai pályán.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik