NB II: négyen távoznak Óvárról – Mervó nem jön

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.01.11. 11:45
Mayer Milán, Szabó Bence, Balázs Richárd és Régely László is távozik a labdarúgó NB II-ben szereplő Mosonmagyaróvártól – tudta meg a Nemzeti Sport Online.  

A négy futballista közül Mayer Milán távozása jelent meglepetést, a 20 éves játékos 15 bajnokin lépett pályára ősszel és korából adódóan megfelelt a „fiatalszabálynak” is. Mayer Milán távozása jelent meglepetést, a 20 éves játékos 15 bajnokin lépett pályára ősszel és korából adódóan megfelelt a „fiatalszabálynak” is.

Drescher Ottó klubelnök az NSO-nak elmondta, hogy a négy játékos közös megegyezéssel bontott szerződést a klubbal, így szabadon kereshetnek csapatot maguknak. Az MTE a télen fiatal játékosokat szeretne igazolni, olyanokat, akik a következő bajnokságban is megfelelnek majd a „fiatalszabálynak”.

A Trollfoci Facebook-oldala a lengyel Slask Wroclaw labdarúgóját, Mervó Bencét idézve azt írja, a fiatal labdarúgó fél évre az MTE-hez igazol – a tréfás híren az elnök is csak mosolygott, a Mosonmagyaróváron született játékost nem szerződtetik.

 

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A MOSONMAGYARÓVÁRNÁL
Érkezők:

Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:
Az utánpótlásból felkerültek:
Kiszemeltek:
Távozók: Balázs Richárd (szabadon igazolható), Mayer Milán (szabadon igazolható), Régely László (Lipót), Szabó Bence (szabadon igazolható)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:
Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk:

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik