NB II: négyen hosszabbítottak, heten távoznak Budafokról

Vágólapra másolva!
2019.05.16. 07:54
Ugyan a labdarúgó NB II 2018–2019-es kiírásából egy forduló még hátravan, a Budafoki MTE vezetősége már hónapok óta dolgozik a jövő keretének kialakításán. Ennek újabb lépéseként a klub négy játékossal szerződést hosszabbított, míg hét labdarúgótól elköszön – számolt be róla a klub honlapja.

Filkor Attila, Ihrig-Farkas Sebestyén, Khiesz Kornél és Vankó Imre egyaránt egy évvel, 2020-ig hosszabbította meg idén nyáron lejáró szerződését. Filkor Attila, Ihrig-Farkas Sebestyén, Khiesz Kornél és Vankó Imre egyaránt egy évvel, 2020-ig hosszabbította meg idén nyáron lejáró szerződését.

Hét játékos, Balogh Péter, Csiszér Balázs, Gubacsi Zoltán, Kercsó Bence, Pölöskei Péter, Vég Bence és Patkós Imre a nyáron távozik Budafokról, mivel a klub nem hosszabbítja meg június 30-án lejáró szerződésüket. Közülük Patkós saját kérésére, új kihívást keresve távozik Budafokról.

„Természetesen vannak kiszemeltjeink is, akiket szeretnénk a sorainkban tudni – mondta a klubhonlapon Oláh Lóránt, a BMTE sportigazgatója. – Velük is tárgyalunk már és reményeink szerint rövidesen bejelenthetjük az érkezésüket.”

Korábban a csapatkapitány, egyben 16 találattal házi gólkirály Kovács Dávid, illetve Fekete Máté, Króner Martin, Vass Máté, Vaszicsku Gergő és Veszelinov Vladimir is szerződést hosszabbított a klubbal.

A Budafok egy fordulóval a bajnokság vége előtt 41 ponttal az NB II 16. helyén áll.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik