NB II: négy labdarúgóval megállapodott a Kaposvár

Vágólapra másolva!
2015.02.27. 22:42
A Nemzeti Sport Online értesülései szerint a napokban négy labdarúgóval is megállapodott a Kaposvári Rákóczi nehéz anyagi helyzetben lévő NB II-es labdarúgócsapata.

Nagy meglepetés nincs, hiszen mindegyik labdarúgó neve felvetődött már a téli átigazolási időszak során a kaposvári klub lehetséges érkezőjeként.

Úgy tudjuk, hogy a Rákócziban folytatja pályafutását az ősszel az NB III-as Balatonfüredben szereplő Balogh Bence (23 éves, csatár), a szintén harmadosztályú BKV Előre kapusa, Bozsó Antal (23), a jelentős NB I-es rutinnal felvértezett Petrók Viktor (33 éves, védő), illetve Zsivóczky Norbert (27 éves, középpályás), aki az utóbbi két évben Szigetszentmiklóson futballozott.

A klub hivatalosan egyelőre nem jelentette be a labdarúgók érkezését.

Az is bizonyossá vált, hogy a korábban átadólistára tett Albert Ádám, illetve Bank István tavasszal is Kaposváron futballozik, hiszen a télen érkezett új vezetőedző, Tamási Zoltán számít a játékukra.

A Kaposvár holnap 16 órától hazai pályán fogadja a Soproni VSE-t bajnoki mérkőzésen.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A KAPOSVÁRNÁL
Érkezők: Balogh Bence (Balatonfüred), Bozsó Antal (BKV Előre), Petrók Viktor (Nagyatád), Zsivóczky Norbert (SZTK-Erima, szabadon igazolható)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:
Az utánpótlásból felkerültek:
Kiszemeltek:
Távozók: Karacs Roland (Gyöngyös), Murai Márk (ZTE), Rusák Edvárd (Gyirmót FC Győr)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszamentek klubjukhoz: Kovács Tamás (Kozármisleny)
Távozhatnak:
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik