NB II: négy játékossal bővült a Ceglédi VSE kerete

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.07.24. 17:05
Már nyolc játékos érkezett a nyári átigazolási időszakban a labdarúgó NB II-ben szereplő Ceglédi VSE-hez. A klub rutinos labdarúgók megszerzése után most zömében fiatalokkal erősített.

Cegléden folytatja pályafutását az egykori utánpótlás válogatott, legutóbb a Ferencváros második csapatában futballozó Oláh Máté, a Kecskeméti TE II fiatal játékosa, Pesti Dávid és a kárpátaljai Szverenkó Ernő. A fiatalok mellett egy rutinos támadó is érkezett a csapathoz, a Jász-Nagykun Szolnok megyei első osztályú bajnokság elmúlt három szezonjának gólkirálya, Horváth Sándor, aki a Törökszentmiklóst hagyta el a ceglédiek kedvéért. Oláh Máté, a Kecskeméti TE II fiatal játékosa, Pesti Dávid és a kárpátaljai Szverenkó Ernő. A fiatalok mellett egy rutinos támadó is érkezett a csapathoz, a Jász-Nagykun Szolnok megyei első osztályú bajnokság elmúlt három szezonjának gólkirálya, Horváth Sándor, aki a Törökszentmiklóst hagyta el a ceglédiek kedvéért.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A CEGLÉDI VSE-NÉL
Érkezők: Farkas István (KTE-Phoenix-Mecano, kölcsön után végleg), Fehér Balázs, Szala Ákos (mindkettő Kazincbarcika), Horváth Sándor (Törökszentmiklós), Kovács Attila (Paksi FC), Lipusz Norbert (Mezőkövesd), Oláh Máté (FTC II), Pesti Dávid (KTE II), Szverenkó Ernő (Ukrajna)
Távozik/távozhat: Balog Marcell (?), Balogh Tamás (Békéscsaba – kölcsönből vissza), Kiss Tamás (Siófok), Nagy Lajos (visszavonult)
Kiszemeltek:

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik