NB II: Minden kezdet során van egy kis bizsergés – Kondás

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.06.22. 17:14
Megtartotta első edzését a már Kondás Elemér által irányított Kisvárda. Az NB II-es csapat szakmai stábjában már megtörténtek a változások, a játékoskeretben azonban eddig többnyire csak távozókról tudni.

„Minden kezdet során van egy kis bizsergés az emberben, ez természetes dolog – mondta Kondás Elemér vezetőedző a kisvardafc.hu-nak. – Nem az számít, hogy az élvonalban vagy a másodosztályban dolgozik az ember, a feladat a lényeg, az pedig itt adott. Korai lenne célokról beszélni mindaddig, amíg nem alakult ki a keret. Egyelőre a fiatalokat szeretnénk megtalálni, de nagyon remélem, hogy a jövő hét végére, amikor Debrecenben játszunk majd edzőmeccset, kialakul a végleges létszám."„Minden kezdet során van egy kis bizsergés az emberben, ez természetes dolog – mondta Kondás Elemér vezetőedző a kisvardafc.hu-nak. – Nem az számít, hogy az élvonalban vagy a másodosztályban dolgozik az ember, a feladat a lényeg, az pedig itt adott. Korai lenne célokról beszélni mindaddig, amíg nem alakult ki a keret. Egyelőre a fiatalokat szeretnénk megtalálni, de nagyon remélem, hogy a jövő hét végére, amikor Debrecenben játszunk majd edzőmeccset, kialakul a végleges létszám."

Kondás munkáját a jövőben Erős Gábor mellett Kocsis János segíti, Petranics Szergej helyett a legutóbb Nyíregyházán dolgozó Szabó Attila lett a kapusedző, a szintén a megyeszékhelyről „igazolt” Vas Dávid pedig a csapat erőnléti felkészítéséért felel.

Ami a kötelezően szerepeltetendő 1997-es és 1998-as születésű játékosokat illeti, az előző héten tesztelt kárpátaljai játékosok közül többen is elkezdték a felkészülést a csapattal, velük orvosolnák ezt a problémát a várdaiak. Akadt hiányzó is az első edzésről, Gosztonyi Andrásnak a napokban született meg a kisfia, Barnabás, ő kapott egy „apanapot”, míg egy másik Barnabás, Papucsek még nem ért haza a nászútjáról.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A KISVÁRDÁNÁL
Érkezők:
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők: Molnár Róbert (Cigánd)
Az utánpótlásból felkerültek:
Kiszemeltek: Czár Richárd (Mosonmagyaróvár), Molnár F. Tamás, Takács Péter (Békéscsaba, legutóbb ceglédi kölcsönben, szabadon igazolható)
Távozók: Erős Gábor (szabadon igazolható), Fodor András (szabadon igazolható), Fodor Ferenc (Nyíregyháza), Ivancsics Alex (szabadon igazolható), Minczér Tibor (szabadon igazolható), Rajczi Péter (szabadon igazolható),
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Talabér Attila (MTK), Bacsa Patrik (DVTK)
Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk: Szabó Péter, Toma György, Horváth Adrián (lejár a szerződése)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik