HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2014.04.07 16:57 Frissítve: 2015.01.16 02:49

NB II: menesztették Híres Gábort Balmazújvárosból

A Békéscsabától szombaton hazai pályán elszenvedett 3–0-s vereség következtében a Balmazújváros NB II-es labdarúgócsapatának vezetősége hétfőn azonnali hatállyal menesztette Híres Gábort, a csapat vezetőedzőjét – tudta meg a Nemzeti Sport Online.

HIRDETÉS

 

Az NSO információi szerint az NB II tabellájának hatodik helyén álló Balmazújváros vezetői azzal indokolták Híres kirúgását, hogy „gyenge a játékosok erőnléte, a csapat ki fog esni”.

A szerződésbontáshoz nem volt szükség közös megegyezésre, hiszen a megállapodást annak idején úgy fogalmazták meg, hogy Híres bármikor felállítható a posztjáról.

A csapat szakmai munkájának irányítását ideiglenes megbízással Pajkos János szakmai igazgató veszi át, pályaedzője Feczkó Tamás lesz.

A Balmazújváros – amely a télen eladta legveszélyesebb támadóját, az ősszel 16 gólt szerző Urbin Pétert a Dunaújvárosnak – a tavasszal lejátszott hat fordulóban egy győzelem és három döntetlen után egymás után két vereséget könyvelt el.

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.10.21 00:44:40

Labdarúgó NB II nemzetisport.hu

A Tiszakécske legyőzte a Csabát • Bravúros csákvári pontmentés • A Kaposvár a Szparit verte • A ZTE ikszelt a Barcikával.

2018.10.09 22:48:27

Labdarúgó NB II P. K.

„A Kubala Akadémián a játékos a legnagyobb érték, ezért az egyéni képzés és a kiemelt tehetséggondozás felől közelítünk.”

HIRDETÉS
HIRDETÉS