NB II: megvan az új kisvárdai tréner; öten távoznak a keretből

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.06.06. 11:15
A Nemzeti Sport Online információi szerint a távozó Soós Imre helyett Kovács János lett a labdarúgó NB II-ben szereplő Kisvárda trénere, míg a szakmai igazgató Révész Attila marad.

Kovács János korábban több Szabolcs megyei klubnál dolgozott vezetőedzőként, illetve pályaedzőként. A tréner edzői pályafutása során megfordult Nyíregyházán, Nyírbátorban és Baktalórántházán is. A szakmai igazgató továbbra is Révész Attila marad.Kovács János korábban több Szabolcs megyei klubnál dolgozott vezetőedzőként, illetve pályaedzőként. A tréner edzői pályafutása során megfordult Nyíregyházán, Nyírbátorban és Baktalórántházán is. A szakmai igazgató továbbra is Révész Attila marad.

Soós Imre, a csapat távozó vezetőedzője a felröppent pletykákkal szemben egyelőre nem írt alá sehová, a trénernek három ajánlata van, de még nem döntötte el, hogy hol folytatja munkáját edzőként.

Mint beszámoltunk róla, a Kisvárdától biztosan távozik Eszlátyi István és Kulcsár Kornél; értesüléseink szerint Eszlátyi István visszatérhet korábbi csapatához, a Soproni VSE-hez.

A szon.hu pedig arról is beszámolt, hogy Bagi István, Csilus Tamás és Koszta Márk is elhagyja a keretet – utóbbi kettő kölcsönjátéka után visszatér anyaegyesületéhez, a Fradihoz, illetve a Honvédhoz.

A szabolcsiak Koszta és Eszlátyi pótlására a Csákvártól szerződtetnének csatárt, első számú kiszemeltjük Molnár Csaba, aki tíz gólig jutott a tegnap végződő bajnokságban.

A Kisvárda újoncként a 4. helyen zárt az NB II-ben, amivel a klub eddigi legjobb eredményét érte el.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik